Let op geld lenen kost geld

Persoonlijke lening

Goedkoop lenen met een rente vanaf 6,1% zonder gedoe en verrassingen. Leningen met lage rentes en heldere voorwaarden.
Wil je eenmalig een bedrag lenen om een grote aankoop te financieren zoals een auto of een nieuwe keuken? Dan is een persoonlijke lening een goede oplossing voor jou. Met een persoonlijke lening weet je precies waar je aan toe bent: je leent eenmalig een bedrag, met een vooraf bepaald rente en looptijd. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Wil je ook een persoonlijke lening aangaan tegen een zo’n laag mogelijk rente tarief? Vraag geheel vrijblijvend een persoonlijke lening aan.
Bereken je lening
Wens je meer flexibiliteit in een lening? Dan kun je wellicht beter kiezen voor een Flex & Zeker lening. Bij een persoonlijke lening kun je slechts eenmaal geld opnemen.

Hoeveel wil je lenen?

Selecteer jouw gewenste bedrag en reken direct je lening uit.
€5.000 €150.000


Een persoonlijke lening aanvragen

Lijkt een persoonlijke lening de juiste oplossing voor je leendoel? Dan kan je via ons een persoonlijke lening aanvragen. Deze aanvraag wordt uitgezet bij verschillende banken. Zodra je een keuze hebt gemaakt voor een kredietverstrekker en al het papierwerk op orde is, ontvang je eenmalig het bedrag op je rekening. Het leenbedrag betaal je in termijnen af tegen een vooraf bepaalde rente.

Persoonlijke lening

Vaste en goedkope rentes
Altijd boetevrij aflossen
Persoonlijk contact
Vanaf:
6,1%

Rente persoonlijke lening aftrekbaar?

Een persoonlijke lening is een consumptief krediet. Een persoonlijke lening wordt vaak ingezet voor de verbouwing van een woning. Ben je van plan om de persoonlijke lening in te zetten voor het verbouwen van bijvoorbeeld de keuken en is het de woning waar je primair in woont? Dat komt goed uit. Want de rente is dan aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Dit is enkel mogelijk bij een lening waarbij je maandelijks een deel aflost, zoals een persoonlijke lening.

Wat is de rente op een persoonlijke lening?

De rente op een persoonlijke lening wordt vooraf bepaald. Zo weet je van te voren welk bedrag je maandelijks moet aflossen, tegen welk rentetarief en op welk termijn. De hoogte van de rente op een persoonlijke lening is afhankelijk van het risicoprofiel van de aanvrager. Dit houdt in dat een aanvrager die minder risico draagt, ook minder risico opslag in het rentetarief kan verwachten.

Looptijd berekenen

Twijfel je nog tussen het aanvragen van een persoonlijke lening of een Flex & Zeker lening? Welke vorm je kiest is afhankelijk van de flexibiliteit die je wenst en welk leendoel je hebt. Wil je eenmalig een grote aankoop doen, dan is een persoonlijke lening de beste optie. Wil je op lange termijn meerdere bedragen opnemen? Dan biedt een Flex & Zeker lening de uitkomst. Een ander verschil is de rente die wordt berekend over de lening. Bij een persoonlijke lening wordt deze vooraf bepaald en weet je exact waar je aan toe bent. Bij een Flex & Zeker lening is de rente vast en kan deze maandelijks hoger of lager zijn. Als laatste verschil is de looptijd van de lening. Een persoonlijke lening kent een definitieve einddatum, bij een Flex & Zeker lening is dit voor onbepaalde tijd.

Nadelen persoonlijke lening

Als je kiest voor een persoonlijke lening zal je minder vrijheid ervaren dan bij een Flex & Zeker lening:

  • Afgeloste bedragen kunnen niet weer opnieuw worden opgenomen;
  • De rente staat vast, maar kan hoger uitvallen dan bij een Flex & Zeker lening.

Een persoonlijke lening via Geldlenen.nl

Ben je overtuigd dat een persoonlijke lening de juiste optie is? Dan kun je via ons een aanvraag doen voor een persoonlijke lening. Wij houden bij een aanvraag rekening met een aantal persoonlijke factoren die eerst worden nagelopen door onze afdeling acceptatie. Wij fungeren als bemiddelaar. Wij dienen bij verschillende kredietverstrekkers de aanvraag in. Zo zorgen wij ervoor dat je het beste aanbod krijgt.

Wat kan ik lenen?

Bereken in 3 stappen wat je maximaal kunt of wilt lenen.
phone-handset