Let op geld lenen kost geld

Persoonlijke lening aanvragen

Goedkoop lenen met een rente vanaf 6,1% zonder gedoe en verrassingen. Leningen met lage rentes en heldere voorwaarden.
Bereken je lening

Hoeveel wil je lenen?

Selecteer jouw gewenste bedrag en reken direct je lening uit.
€5.000 €150.000


Wil je eenmalig een bedrag lenen om een grote aankoop te financieren zoals een auto of een nieuwe keuken? Dan is het aanvragen van een persoonlijke lening een goede oplossing voor jou. Met een persoonlijke lening weet je precies waar je aan toe bent: je leent eenmalig een bedrag, met een vooraf bepaald rente en looptijd. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Wil je ook een persoonlijke lening aangaan tegen een zo’n laag mogelijk rente tarief? Vraag geheel vrijblijvend een persoonlijke lening aan.

Online een persoonlijke lening aanvragen

Wil je online een persoonlijke lening aanvragen? Bij ons kun je zowel online een aanvraag doen voor een lening, maar je kunt ook telefonisch een aanvraag indienen. Wanneer je ervoor kiest om zelf een aanvraag te doen voor een lening, dan verwerken wij de administratieve afhandeling van de lening samen met de kredietverstrekkers. Bij ons kun je vrijblijvend een online aanvraag voor een lening doen. Je zit dus niet direct ergens aan vast. Jouw aanvraag moet eerst goedgekeurd worden door de kredietverstrekker. 

Voordelige lening aanvragen

Wanneer je een lening aanvraagt wil je uiteraard kiezen voor de laagst mogelijke rente. Bij ons heb je zelf de keuze bij welke kredietverstrekker je een lening wilt aangaan, op deze manier kun je ook kiezen voor de voorwaarden die het best bij jouw situatie passen. Wanneer je gekozen hebt onderteken je de offerte en stuur je deze aan ons retour samen met de gevraagde stukken. Deze worden vervolgens door ons gecontroleerd en doorgezet naar de betreffende kredietverstrekker. Onze dienst wordt op afstand aangeboden, daarom heb je 14 dagen bedenktijd na het ondertekenen van de offerte.

Waar moet je op letten bij het aanvragen van een lening?

Het aanvragen van een lening regel je via onze website of telefonisch. Wanneer je besluit om geld te lenen wil je dit wel op een verantwoorde manier doen. Wij raden je daarom aan om niet meer te lenen dan je daadwerkelijk nodig hebt of maandelijks kunt missen naast de lasten die je al draagt. 

  • Leen niet meer dan je nodig hebt;
  • Kies voor een lening die past bij jouw situatie zoals een Flex & Zeker lening of een persoonlijke lening;
  • Bereken of je de maandlasten kunt missen;
  • Kies voor een kredietverstrekker met voorwaarden die passen bij jouw situatie.

Hoeveel wil je lenen?

De hoogte van het leenbedrag is afhankelijk van verschillende factoren waaronder jouw inkomen en uitgaven. Benieuwd hoeveel je kunt lenen? Met onze handige tool krijg je een indicatie van het geldbedrag dat je via ons kan lenen. Je kunt bij ons minimaal 5000 euro lenen en maximaal 150.000 euro lenen

Persoonlijke lening aanvragen

Wanneer je kiest voor een persoonlijke lening, ontvang je eenmalig het bedrag op jouw rekening. Met een persoonlijke lening weet je op voorhand waar je aan toe bent. Je betaalt iedere maand een vast bedrag dat bestaat uit rente en aflossing en de looptijd staat vast.

Een persoonlijke lening wordt over het algemeen aangevraagd om eenmalig een groot bedrag te betalen. Denk bijvoorbeeld aan de aankoop van een nieuwe auto of het financieren van een uitbouw. Het nadeel van persoonlijke lening is dat het geleende bedrag niet opnieuw kan worden opgenomen; je ervaart minder flexibiliteit dan bij een Flex & Zeker lening.

Wat is de rente op een persoonlijke lening?

De rente is afhankelijk van het risicoprofiel van de aanvrager en daarop wordt het rentetarief bepaald. Een getrouwd stel met allebei een vast dienstverband en in een koopwoning krijgt bijvoorbeeld een lagere rente dan een alleenstaande twintiger, die uitzendkracht is en nog bij zijn ouders woont. Deze manier van rente bepalen wordt Risk Based Pricing genoemd.

Hoe werkt een lening aanvragen?

Via ons vraag je zowel telefonisch als via de website een lening aan. Naast personalia hebben wij ook informatie over jouw inkomsten en woonlasten nodig om een aanvraag voor een lening te kunnen doen. Met deze gegevens beoordelen wij of er op een verantwoorde manier een lening afgesloten kan worden. Een lening afsluiten doe je om, bijvoorbeeld, verschillende kleine leningen over te sluiten tot één of om een grote aankoop te doen.

  1. Vraag telefonisch of online een lening aan;
  2. Wij beoordelen de aanvraag op basis van jouw personalia en woonlasten en zetten de aanvraag vervolgens door naar verschillende kredietverstrekkers;
  3. Wanneer wij een reactie ontvangen hebben van alle kredietverstrekkers, leggen wij de aanbiedingen aan je voor. 
  4. Vervolgens maak je zelf een keuze bij welke kredietverstrekker jij een lening wilt afsluiten. Dit doe je door het contract te onderteken en samen met de overige documenten (zoals een loonstrook, bankafschrift en legitimatie) aan ons retour te sturen. 
  5. Wij controleren deze documenten en als deze compleet en correct zijn zorgen wij ervoor dat het wordt doorgezet naar de kredietverstrekker waarna de uitbetaling van de lening volgt.

Een persoonlijke lening afsluiten

Een lening is pas definitief afgesloten wanneer de kredietverstrekker de aanvraag voor een lening heeft goedgekeurd. Hierbij kijkt de kredietverstrekker initieel of je de lening daadwerkelijk kunt betalen. 

Persoonlijke lening aanvragen

Vaste en goedkope rentes
Altijd boetevrij aflossen
Persoonlijk contact
Vanaf:
6,1%
phone-handset