Let op geld lenen kost geld

Lening voor huwelijk

Goedkoop lenen met een rente vanaf 6,1% zonder gedoe en verrassingen. Leningen met lage rentes en heldere voorwaarden.

Wil je geld lenen om jouw droomhuwelijk te realiseren? Een trouwerij is waarschijnlijk één van de mooiste dagen uit je leven. Daarom wil je op een trouwerij liever niet bezuinigen. Via ons kun je een persoonlijke lening voor je huwelijk afsluiten of een Flex & Zeker lening aangaan. Zo wordt jouw trouwdag eentje om nooit te vergeten.


Bereken je lening

Hoeveel wil je lenen?

Selecteer jouw gewenste bedrag en reken direct je lening uit.
€5.000 €150.000


Bruiloft financieren

Een huwelijk organiseren is leuk, maar het zorgt er wel voor dat je veel moet regelen én het kan behoorlijk in de kosten lopen. Zo moet er een trouwlocatie gekozen worden, een trouwjurk gekocht of gehuurd worden en zo zijn er nog tal van zaken die bekostigd moeten worden voor een huwelijk.

Kosten bruiloft

Gemiddeld kost een een bruiloft tussen de 10.000 en 20.000 euro. Natuurlijk kun je een bruiloft zo duur maken als je zelf wilt. Heb je het bedrag niet volledig op je spaarrekening staan? Dan biedt een lening voor een huwelijk de oplossing! Hoeveel je maximaal kunt lenen voor een huwelijk is afhankelijk van verschillende factoren. Echter raden we aan om enkel het bedrag te lenen dat je echt nodig hebt. Zo wordt je bruiloft een onvergetelijke dag, maar wel eentje die je achteraf financieel kan dragen.

Persoonlijke lening

Lage rente bij het financieren van jouw bruiloft
Boetevrij aflossen wanneer jij wilt
Goedkopere rente dan bij de welbekende banken
Vanaf:
6,1%

Veelgestelde vragen over de financiering van een huwelijk

Hoe werkt lenen voor een bruiloft?

Via ons kan je zowel telefonisch als via de website een aanvraag doen voor een lening voor je huwelijk. Naast je personalia geef je ook informatie over je inkomsten en woonlasten. Deze gegevens zijn nodig om te beoordelen of je op een verantwoorde manier een lening kunt afsluiten. Wanneer wij een volledige aanvraag hebben ontvangen, wordt deze door de afdeling acceptatie beoordeeld. Je aanvraag wordt vervolgens bij verschillende banken uitgezet. Wanneer tenminste 1 van de kredietverstrekkers een aanbod geeft, wordt deze aan je voorgelegd. Je kunt zelf de keuze bij welke kredietverstrekker je een lening aan wilt gaan.


Wat kost geld lenen voor huwelijk?

Kies je ervoor om via ons een lening af te sluiten voor een bruiloft? Dan is de bemiddeling zonder aanvullende kosten. Wij ontvangen van de kredietverstrekker een vergoeding in de vorm van een provisie.


Een persoonlijke lening voor het financieren van een huwelijk

Wil je eenmalig een bedrag lenen en van te voren weten waar je precies aan toe bent? Dan is een persoonlijke lening een goede optie voor het financieren van je huwelijk. Je ontvangt eenmalig het bedrag op je rekening en betaalt iedere maand een deel aflossing en rente over het bedrag.

Een Flex & Zeker lening voor het financieren van een huwelijk

Een Flex & Zeker lening is ideaal wanneer je over een langere periode maandelijks een bepaald bedrag extra nodig hebt. Een Flex & Zeker lening kent geen einddatum en de rente is vast. Elke maand los je een bedrag af en betaal je rente over het bedrag dat je daadwerkelijk opgenomen hebt.

Wat kan ik lenen?

Bereken in 3 stappen wat je maximaal kunt of wilt lenen.
phone-handset