Let op geld lenen kost geld

Lening verhogen: Kan dat?

Mag je tussentijds de lening verhogen?

Het tussentijds verhogen van een bestaand Flex & Zeker lening of een persoonlijke lening is niet mogelijk. Wel kun je de lening verhogen door de bestaande lening over te sluiten naar een nieuwe lening.

Extra geld lenen

Wanneer je een nieuwe lening afsluit doe je dit tegen andere voorwaarden dan je huidige lening. Zorg er daarom voor dat je aanbieders kunt vergelijken op looptijd en rente. Wanneer je via ons een aanvraag doet voor een lening wordt deze uitgezet bij verschillende banken, zodat je zelf een keuze kunt maken bij welke aanbieder jij de lening wilt oversluiten. Zodra je een keuze hebt gemaakt voor een kredietverstrekker en al het papierwerk op orde is, ontvang je eenmalig het nieuwe bedrag op je rekening. Het leenbedrag betaal je in termijnen af tegen een vooraf bepaalde rente.

Let op! Wanneer je het leenbedrag verhoogt, kunnen ook de maandelijkse aflossing en rente hoger uitvallen.

Flex & Zeker lening verhogen

Wil je een Flex & Zeker lening verhogen? Door een nieuwe lening aan te vragen los je de oude lening af en kun je het verschil gebruiken voor jouw leendoel. Je kunt via ons een aanvraag doen voor het oversluiten van een Flex & Zeker lening. Wanneer deze wordt goedgekeurd door een kredietverstrekker, wordt er een nieuw contract ondertekend en wordt de oude lening afbetaald met de nieuwe.

Persoonlijke lening verhogen

Wil je tussentijds een persoonlijke lening verhogen? Dit kan ook door het oversluiten van de lening. Via ons kun je een aanvraag doen voor het oversluiten van een persoonlijke lening. Wanneer deze wordt goedgekeurd door een kredietverstrekker, wordt er een nieuw contract ondertekend en wordt de oude lening afbetaald met de nieuwe.

Geld lenen

Vaste en goedkope rentes
Altijd boetevrij aflossen
Persoonlijk contact
Vanaf:
6,1%
phone-handset