Let op geld lenen kost geld

Doorlopend Krediet

Een doorlopend krediet met een rente vanaf 7,2% zonder gedoe en verrassingen. Kredieten met lage rentes en heldere voorwaarden.
Met een doorlopend krediet ervaar je flexibiliteit. Het zorgt ervoor dat je voor onbepaalde tijd extra geld tot je beschikking hebt. Een doorlopend krediet biedt de oplossing wanneer je Bijvoorbeeld middenin een verbouwing zit en structureel maandelijk betalingen wilt doen of wanneer je besluit om in jezelf te investeren en daarmee maandelijks een deel van een opleiding kunt betalen. Wat jouw persoonlijke leendoel ook is: een doorlopend krediet biedt de ruimte die je nodig hebt.
Bereken je lening

Hoeveel wil je lenen?

Selecteer jouw gewenste bedrag en reken direct je lening uit.
€5.000 €150.000


Een doorlopend krediet via Geldlenen.nl

Wanneer je een aanvraag doet voor een doorlopend krediet wordt er door de kredietverstrekker rekening gehouden met een aantal persoonlijke factoren. Wij fungeren als bemiddelaar wanneer je besluit om geld te lenen. Wij dienen bij verschillende kredietverstrekkers jouw aanvraag in. Zo zorgen we ervoor dat je het beste aanbod krijgt.

Doorlopend krediet

Flexibel geldbedragen opnemen
Boetevrij aflossen kan altijd
Goedkope, lage rente
Vanaf:
7,2%

Is een doorlopend krediet geschikt voor mij?

Een doorlopend krediet is een consumptief krediet. Met een doorlopend krediet kun je flexibel geld opnemen en aflossen. De ene maand neem je misschien meer op dan in de andere maand. En dat komt goed uit. Want je betaalt alleen rente over het bedrag dat je van je doorlopend krediet hebt opgenomen. Nog een bijkomend voordeel van een doorlopend krediet is dat je niet vastzit aan een vaste looptijd. Je kunt voor onbepaalde tijd, op ieder moment een geldbedrag opnemen. Natuurlijk moet het krediet op een gegeven moment wel afbetaald zijn.Veel kredietverstrekkers stellen als voorwaarde dat het doorlopend krediet voor pensioengerechtigde leeftijd beëindigd is.

Wil je voor onbepaalde tijd meer financiële vrijheid en vind je het geen probleem dat dit gepaard gaat met een variabele rente, dan is een doorlopend krediet een goede oplossing voor jouw situatie. Een doorlopend krediet kent geen eindtijd, mits je de 60-jarige leeftijdsgrens bereikt.

Wat kan ik maximaal lenen met een doorlopend krediet?

Hoeveel je maximaal aan doorlopend krediet kunt aanvragen, is afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden. Denk hierbij aan je inkomen en andere vaste lasten. De rente die wordt berekend op een doorlopend krediet wordt bepaald op basis van het openstaande bedrag. De rente die je betaalt over een doorlopend krediet variabel. Dit houdt in dat de rente de ene periode hoger kan zijn dan de andere.

Wat is de rente op een doorlopend krediet?

De rente op een doorlopend krediet is afhankelijk van verschillende factoren. Allereerst is de rente bij iedere kredietverstrekker anders. Daarnaast wordt er ook rekening gehouden met het risicoprofiel van de aanvrager: hoe minder risico je draagt hoe minder het risico opslag in het rentetarief bedraagt. Een gezin, waarin beide partners een vast dienstverband hebben mét een koopwoning, draagt minder risico dan een student die nog op kamers woont. Deze manier van rente bepalen wordt Risked Based Pricing genoemd.

Hoe wordt een doorlopend krediet afgelost?

Bij een doorlopend krediet los je maandelijks een bedrag af. Dit bedrag bestaat uit een deel aflossing en een deel uit (variabele) rente. Een voordeel hiervan is, is dat je rente betaalt over het bedrag dat je hebt opgenomen.

Wat kan ik lenen?

Bereken in 3 stappen wat je maximaal kunt of wilt lenen.
phone-handset