Lening oversluiten

Goedkoop lenen met een rente vanaf 3.8% zonder gedoe en verrassingen. Leningen met lage rentes en heldere voorwaarden.

Heb je verschillende leningen lopen of juist een lening waarover je veel rente betaalt? Dan is het oversluiten van een lening een goede optie. Met één grote lening zorg je ervoor dat je meer inzicht hebt in je financiën en waarschijnlijk minder rente betaalt. Je kunt via ons meerdere leningen oversluiten. Vraag vrijblijvend een lening aan en ontdek of het oversluiten van een lening in jouw voordeel werkt.


Bereken je lening

Hoeveel wil je lenen?

Selecteer jouw gewenste bedrag en reken direct je lening uit.
€5.000 €150.000


Lening oversluiten via Geldlenen.nl

Via ons sluit je eenvoudig meerdere leningen over. Geef bij het aanvragen van een lening aan dat het gaat om het oversluiten van een lening of het afbetalen van restschuld. Wanneer al het papierwerk op orde is en je gekozen hebt voor een kredietverstrekker, lost de kredietverstrekker vervolgens je lopende leningen af. Ook over het afmelden bij het Bureau Krediet Registratie hoef je je geen zorgen te maken: dit regelt de kredietverstrekker ook.

Wanneer je een aanvraag doet voor het oversluiten van lening, wordt er door de kredietverstrekker rekening gehouden met een aantal persoonlijke factoren. Wij fungeren als bemiddelaar wanneer je besluit om geld te lenen. Wij dienen bij verschillende kredietverstrekkers jouw aanvraag in. Zo zorgen we ervoor dat je het beste aanbod krijgt.

Kosten voor het oversluiten van leningen

In veel gevallen is het vroegtijdig aflossen van een lening boetevrij. Wil je via ons de leningen oversluiten, dan is de bemiddeling zonder aanvullende kosten. Wij ontvangen van de kredietverstrekker een vergoeding in de vorm van een provisie.

Persoonlijke lening

Geen extra kosten
Kosteloos advies
Verlaag je maandlasten
Vanaf:
3.8%

Veelgestelde vragen over het oversluiten van een lening

Wat houdt een lening oversluiten in?

Net zoals het mogelijk is om een hypotheek over te sluiten, kun je ook andere vormen van leningen samenvoegen tot één. Simpel gezegd los je met één lening de andere ‘kleinere’ leningen af. Het voordeel is dat je waarschijnlijk bespaart op je maandelijkse lasten: kleinere leningen zijn in veel gevallen duurder dan één grote lening. Daarnaast heb je meer overzicht over je financiën.


Waarom een lening oversluiten?

Het kan goed zijn dat je een lening hebt afgesloten met een hoge rente. Door de verschillende aanbieders is het lastig om een kredietverstrekker te vinden met een laag rentetarief. Daarnaast zijn er ook veel ‘kleinere’ leningen die hoog in kosten kunnen lopen. Denk hierbij aan het rood staan bij de bank, een creditcardschuld of een postorderkrediet. Wil je meer overzicht en een gunstige rente? Dan is het oversluiten van een rekening een goed optie.


Welke leningen kun je oversluiten?

Bij ons kun je verschillende leningen oversluiten, waaronder:

  • Persoonlijke lening
  • Doorlopend Krediet
  • Creditcardschuld
  • Roodstand bij de bank
  • Postorderkrediet

Wat kan ik lenen?

Bereken in 3 stappen wat je maximaal kunt of wilt lenen.
Geldlenen.nl is een handelsnaam van Geldshop
phone-handset