Let op geld lenen kost geld

Consumptief krediet

Goedkoop lenen met een rente vanaf 6,1% zonder gedoe en verrassingen. Leningen met lage rentes en heldere voorwaarden.

Wanneer je op zoek bent naar een lening voor persoonlijk gebruik, zal je vast de term “consumptief krediet” voorbij hebben zien komen. Een consumptief krediet is een verzamelnaam voor verschillende soorten leningen die je kunt afsluiten voor privé gebruik.


Bereken je lening

Hoeveel wil je lenen?

Selecteer jouw gewenste bedrag en reken direct je lening uit.
€5.000 €150.000


Consumptieve kredieten

Er zijn verschillende vormen van consumptieve kredieten, zoals een persoonlijke lening, Flex & Zeker lening, rood staan bij de bank, koop op afbetaling en huurkoop.

Persoonlijke lening

Wil je eenmalig een bedrag lenen om een grote aankoop te financieren zoals een auto of een nieuwe keuken? Dan is een persoonlijke lening een goede oplossing voor jou. Met een persoonlijke lening weet je precies waar je aan toe bent: je leent eenmalig een bedrag, met een vooraf bepaald rente en looptijd. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Flex & Zeker lening

Met een Flex & Zeker lening kun je flexibel geld opnemen en aflossen. De ene maand neem je misschien meer op dan in de andere maand. En dat komt goed uit. Want je betaalt alleen rente over het bedrag dat je van je Flex & Zeker lening hebt opgenomen. Nog een bijkomend voordeel van een Flex & Zeker lening is dat je niet vastzit aan een vaste looptijd. Je kunt voor onbepaalde tijd, op ieder moment een geldbedrag opnemen. Bij een Flex & Zeker lening is de rente vast. Dit houdt in dat de rente de ene maand hoger kan zijn dan de ander.

Creditcard

Een creditcard heeft een vooraf bepaald limiet waarover je rente en aflossing betaalt over het openstaande bedrag. Het rentepercentage is vast. De rente op een creditcard is over het algemeen hoger dan die van een persoonlijke lening of een Flex & Zeker lening.

Rood staan bij de bank

Rood staan bij de bank is ook een vorm van consumptief krediet. Rood staan bij de bank is handig wanneer je net geld te kort komt om de maand door te komen. De rente op dit krediet is in de meeste gevallen erg hoog.

Koop op afbetaling

Het is mogelijk bij een aantal webshops of fysieke winkels om op afbetaling te kopen. De rente hierover is in de meeste gevallen hoog. Omdat je gedurende de afbetaling een deel van het bedrag open hebt staan bij de winkel, wordt dit ook gezien als een consumptief krediet.

Persoonlijke lening

Lage rente
Boetevrij aflossen wanneer jij wilt
Goedkopere rente dan bij de welbekende banken
Vanaf:
6,1%

Veelgestelde vragen over geld lenen

Wat kost geld lenen?

Kies je ervoor om via ons een lening af te sluiten? Dan is de bemiddeling zonder aanvullende kosten. Wij ontvangen van de kredietverstrekker een vergoeding in de vorm van een provisie.


Hoe werkt lenen?

Je kunt via ons zowel telefonisch als via de website een aanvraag doen voor een lening. Naast je personalia geef je ook informatie over je inkomsten en woonlasten. Deze gegevens hebben wij nodig om te kunnen beoordelen of je op een verantwoorde manier geld kunt lenen. Wanneer wij een volledige aanvraag hebben ontvangen wordt deze doorgezet naar de afdeling acceptatie. Daar wordt de aanvraag beoordeeld en vervolgens uitgezet bij 5 verschillende banken. Wanneer er een aanbod is van tenminste 1 bank, ontvang je hierover van ons een bericht. Je kunt vervolgens zelf kiezen bij welke kredietverstrekker jij een lening wilt afsluiten.


Lening oversluiten

Net zoals het mogelijk is om een hypotheek over te sluiten, kun je ook andere vormen van leningen samenvoegen tot één. Simpel gezegd los je met één lening de andere ‘kleinere’ leningen af. Het voordeel is dat je waarschijnlijk bespaart op je maandelijkse lasten: kleinere leningen zijn in veel gevallen duurder dan één grote lening. Daarnaast heb je meer overzicht over je financiën.

Wat kan ik lenen?

Bereken in 3 stappen wat je maximaal kunt of wilt lenen.
phone-handset