Let op geld lenen kost geld

Lening oversluiten SNS

Goedkoop lenen met een rente vanaf 6,1% zonder gedoe en verrassingen. Leningen met lage rentes en heldere voorwaarden.

Heb je in het verleden een lening afgesloten bij SNS tegen een vaste rente? Grote kans dat je kunt besparen op je maandlasten door je lening over te sluiten. De rentes zijn afgelopen jaren flink gedaald en in 2020 is de rente nog verder gezakt. Via ons sluit je verschillende leningen over. Vraag vrijblijvend een lening aan en ontdek of het oversluiten van een lening in jouw voordeel werkt.


Bereken je lening

Hoeveel wil je lenen?

Selecteer jouw gewenste bedrag en reken direct je lening uit.
€5.000 €150.000


Rente op een persoonlijke lening daalt verder in 2020

Zoals eerder genoemd, daalt de rente op een consumptief krediet al jarenlang. In 2019 kwam de rente op een percentage van 3,9% te staan. Dit was uitzonderlijk laag. Toch blijkt die lijn in 2020 door te zetten.

De verlaging van de rentestand wordt veroorzaakt door de aanhoudende concurrentie tussen verschillende kredietverstrekkers. Wanneer één kredietverstrekker zijn rente verlaagd, moeten de andere banken volgen

De concurrentiestrijd tussen kredietverstrekker werkt in het voordeel van de consument.

Meerdere leningen oversluiten

Wanneer je meerdere (kleine) leningen hebt lopen zoals een creditcardschuld, koop op afbetaling of als je rood staat bij de bank is het interessant om een lening over te sluiten. Niet alleen zorgt het oversluiten van een lening voor een financieel voordeel, het geeft ook meer rust wanneer je overzicht in je financiën hebt.

Welke leningen kun je oversluiten?

Via ons kun je verschillende leningen oversluiten tot een nieuwe persoonlijke lening. Vaak zijn kleine leningen zeer kostbaar omdat de rente op deze leningen hoger is. Het oversluiten van een lening zorgt voor meer overzicht en je bespaart op de maandelijkse kosten. Bij ons kun je de volgende leningen oversluiten:

Lening oversluiten en bijlenen

Wil jij juist bijlenen op je huidige lening? Ook dat is mogelijk met het oversluiten van lening. Met het oversluiten van lening, ga je eigenlijk een nieuwe hogere lening aan en betaal je oude lening af. In deze tijd kan dat gepaard gaan met betere rente voorwaarden.

Houd er er wel rekening mee of het aangaan van een hogere lening past bij je financiële situatie. Benieuwd hoeveel je maximaal kan lenen? Bereken hoeveel je kunt lenen met onze handige tool.

Waarom een lening oversluiten via ons

In veel gevallen kiezen mensen voor het oversluiten van een lening als er bespaart kan worden op de maandlasten. Wij zetten de aanvraag van je lening uit bij verschillende kredietverstrekkers, zodat jij zelf een keuze kan voor het beste aanbod dat past bij jouw situatie.

Een lening oversluiten: hoe werkt dat?

Via ons sluit je meerdere leningen over. Geef bij het aanvragen van een lening aan dat het gaat om het oversluiten van een lening of het afbetalen van restschuld. Wanneer al het papierwerk op orde is en je gekozen hebt voor een kredietverstrekker, lost de kredietverstrekker vervolgens je lopende leningen af. Ook over het afmelden bij het Bureau Krediet Registratie hoef je je geen zorgen te maken: dit regelt de kredietverstrekker ook.

Wanneer je een aanvraag doet voor het oversluiten van lening, wordt er door de kredietverstrekker rekening gehouden met een aantal persoonlijke factoren. Wij fungeren als bemiddelaar wanneer je besluit om geld te lenen. Wij dienen bij verschillende kredietverstrekkers jouw aanvraag in. Zo zorgen we ervoor dat je het beste aanbod krijgt.

Kosten voor het oversluiten van leningen

In veel gevallen is het vroegtijdig aflossen van een lening boetevrij. Wil je via ons de leningen oversluiten, dan is de bemiddeling zonder aanvullende kosten. Wij ontvangen van de kredietverstrekker een vergoeding in de vorm van een provisie.

Waar moet je op letten bij het oversluiten van een lening?

  1. Leenvorm: Wanneer je een lening of meerdere leningen oversluit, dien je een nieuwe leenvrom aan te gaan. Bij ons kun je uitsluitend een lening oversluiten naar een persoonlijke lening. Anders dan bij een Flex & Zeker lening, kun je het geleende bedrag niet nogmaals opnemen. Op deze manier los je maandelijks een vast bedrag af en weet je wanneer de lening volledig afgelost is.
  2. Looptijd: Sluit je een lening over om de kosten te drukken? Let dan ook goed op de looptijd van een lening. Een langere looptijd betekent lagere maandelijkse kosten, maar je betaalt wel lang een vast bedrag aan rente. Een kortere lening kan daarom voordeliger uitpakken.
  3. Tussentijds aflossen: Biedt jouw nieuwe kredietverstrekker de mogelijkheid om tussentijds boetevrij af te lossen? Het tussentijds aflossen zorgt er onder aan de streep voor dat je minder kosten maakt aan rente.

Persoonlijke lening

Geen extra kosten
Kosteloos advies
Verlaag je maandlasten
Vanaf:
6,1%

Wat kan ik lenen?

Bereken in 3 stappen wat je maximaal kunt of wilt lenen.
phone-handset