Let op geld lenen kost geld

Hoeveel geld kan ik lenen?

Goedkoop lenen met een rente vanaf 6,1% zonder gedoe en verrassingen. Leningen met lage rentes en heldere voorwaarden.
Bereken je lening

Hoeveel wil je lenen?

Selecteer jouw gewenste bedrag en reken direct je lening uit.
€5.000 €150.000


Hoevel lenen?

Ben je van plan om binnenkort een grote aankoop te doen, maar heb je het geld niet op je spaarrekening staan? Dan heb je jezelf vast de volgende vraag afgesteld: "hoeveel geld kan ik lenen?" We vertellen je graag hoeveel geld je via ons kunt lenen en welke factoren hierbij van belang zijn.

Hoeveel kun je lenen?

Uiteraard wil je op een verantwoorde manier geld lenen, daarom raden wij je aan om alleen het leenbedrag aan te vragen dat je ook daadwerkelijk nodig hebt. Je kunt ervoor kiezen om via ons een aanvraag voor een lening in te dienen. Deze wordt eerst beoordeeld door onze afdeling acceptatie om te kijken of de aanvraag aan alle wettelijke eisen voldoet en vervolgens wordt deze doorgezet naar 5 verschillende kredietverstrekkers. Wanneer wij een reactie hebben ontvangen van alle 5 de kredietverstrekkers en tenminste één daarvan heeft een aanbod zullen we deze aan je voorleggen. Je hebt vervolgens inzicht in hoeveel je kunt lenen en tegen welk rentepercentage.

Hoeveel kan ik lenen met mijn inkomen?

De hoogte van een lening is o.a. afhankelijk van de hoogte van je inkomen. Daarnaast spelen andere factoren een rol, zoals de maandelijkse lasten die je draagt en je gezinssituatie. Ook de hoogte van de rente op een lening is afhankelijk van het risicoprofiel van de aanvrager. Dit houdt in dat een aanvrager die minder risico draagt, ook minder risico opslag in het rentetarief kan verwachten.

Bereken hoeveel ik kan lenen

Je kunt via onze website berekenen hoeveel je maximaal kan lenen of vrijblijvend een lening aanvragen voor het bedrag dat je nodig denkt te hebben. Wij ondersteunen in het doen van een aanvraag voor een geldlening met informatie. De berekening die je doet op onze website is gebaseerd op jouw persoonlijke situatie en wordt bepaald op basis van je inkomen en je woonlasten. De berekening die is slechts een indicatie en niet bepalend voor wat je daadwerkelijk kunt lenen.

Wat kan ik maximaal lenen?

Je kan via ons een minimaal bedrag lenen van 5.000 euro en maximaal 150.000 euro. Het rentepercentage wordt bepaald aan de hand van je financiële situatie en de hoogte van het bedrag dat je wilt lenen.

Lening berekenen

Wil je een mogelijke lening berekenen? Dat kan via onze handige rekentool. Door het invullen van een aantal vragen over je persoonlijke situatie geeft onze tool een indicatie wat je maximaal kunt lenen via één van onze kredietverstrekkers. Je bent wellicht benieuwd wat je kunt lenen en wat de kosten zijn van een lening. Daar vertellen we je graag meer over.

Leen alleen wat je nodig hebt

Het is fijn om een indicatie te hebben wat je maximaal kunt lenen. Toch adviseren wij altijd om alleen het bedrag te lenen dat je daadwerkelijk nodig hebt. Zo voorkom je onnodig hoge maandlasten.

Hoevel kost geld lenen?

Kies je ervoor om via ons een lening af te sluiten? Dan is de bemiddeling zonder aanvullende kosten. Wij ontvangen van de kredietverstrekker een vergoeding in de vorm van een provisie.

Hoeveel geld kan ik lenen?

Goedkope rentes
Altijd boetevrij aflossen
Persoonlijk contact
Vanaf:
6,1%

Persoonlijke lening

Wil je eenmalig een bedrag lenen om een grote aankoop te financieren zoals een auto of een nieuwe keuken? Dan is een persoonlijke lening een goede oplossing voor jou. Met een persoonlijke lening weet je precies waar je aan toe bent: je leent eenmalig een bedrag, met een vooraf bepaald rente en looptijd. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Flex & Zeker lening

Met een Flex & Zeker lening ervaar je flexibiliteit. Het zorgt ervoor dat je voor onbepaalde tijd extra geld tot je beschikking hebt. Een Flex & Zeker lening biedt de oplossing wanneer je Bijvoorbeeld middenin een verbouwing zit en structureel maandelijk betalingen wilt doen of wanneer je besluit om in jezelf te investeren en daarmee maandelijks een deel van een opleiding kunt betalen. Wat jouw persoonlijke leendoel ook is: een Flex & Zeker lening biedt de ruimte die je nodig hebt.

phone-handset