Let op geld lenen kost geld

Geld lenen voor vakantiehuis?

Naar schatting hebben 1 op de 20 Nederlandse gezinnen een vakantiewoning in binnen- of buitenland. Het kopen van dat vakantiehuis kan verschillende redenen hebben. Wellicht koop je een vakantiehuis of een tweede huis in het buitenland om ervan te kunnen genieten op mooie zomerse dagen of is het in jouw geval wel een beleggingspand. Een deel van de vakantiewoning bezitters koopt het huis vanuit eigen middelen, anderen kiezen ervoor om hun vakantiewoning te financieren met een geldlening.

Is de rente op de lening voor jouw vakantiehuis aftrekbaar?

Zoals je wellicht weet heb je in Nederland te maken met een hypotheekrenteaftrek. Kort gezegd betekent dit dat de rente die je betaalt over de geldlening aftrekbaar is wanneer de lening is gebruikt voor de aankoop of verbetering van de woning waar je primair in woont. Dit betekent dat de rente die je betaalt over de geldlening voor een vakantiehuis dus niet aftrekbaar is.

Mogelijkheden geld lenen voor vakantiehuis bij ons

Anders dan het aanvragen van een hypotheek voor het financieren van uw vakantiewoning of tweede woning, kunt u via Geldlenen.nl jouw persoonlijke lening of Flex & Zeker lening aanvragen. Voor meer informatie over het aanvragen van een hypotheek of een andere lening, kunt u hier terecht. Less hieronder verder voor meer informatie over het geld lenen voor vakantiehuis.

Persoonlijke lening voor vakantiewoning

Met een persoonlijke lening voor de financiering voor je vakantiewoning weet je precies waar je aan toe bent: je leent eenmalig een bedrag, met vooraf bepaald een vast bedrag aan rente en vaste looptijd van de lening. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Wil je ook een persoonlijke lening aangaan tegen een zo’n laag mogelijk rente tarief? Vraag geheel vrijblijvend een persoonlijke lening aan.

Flex & Zeker lening voor vakantiewoning

Met een Flex & Zeker lening ervaar je flexibiliteit. Het zorgt ervoor dat je voor onbepaalde tijd extra geld tot je beschikking hebt. Een Flex & Zeker lening biedt de oplossing wanneer je bijvoorbeeld middenin een verbouwing zit en structureel maandelijks betalingen wilt doen.

De rente op een Flex & Zeker lening wordt berekend over het openstaande bedrag. Het maandbedrag dat je betaalt voor een Flex & Zeker lening bestaat uit rente en aflossing.

Wilt u geld lenen voor vakantiehuis of tweede woning? Neem dan hier contact op met Geldlenen.nl.

Geld lenen

Vaste en goedkope rentes
Altijd boetevrij aflossen
Persoonlijk contact
Vanaf:
6,1%
phone-handset