Let op geld lenen kost geld

Hoe wordt de rente bepaald?

Goedkoop lenen met een rente vanaf 6,1% zonder gedoe en verrassingen. Leningen met lage rentes en heldere voorwaarden.
Bereken je lening

Rente op een lening

Je kunt bij verschillende kredietverstrekkers een lening afsluiten. Zoals je waarschijnlijk al gemerkt hebt biedt iedere kredietverstrekker een lening aan met een ander rentepercentage. Natuurlijk wil je een lening afsluiten met het laagst mogelijke rentebedrag. Wanneer je via ons een lening aanvraagt, wordt deze uitgezet bij verschillende banken. Op deze manier heb je de keuze uit verschillende aanbieders en kun je ingaan op het beste aanbod.

Rente bepalen op basis van risicoprofiel

De rente op een lening wordt bepaald a.d.h.v. het risicoprofiel van de aanvrager. Wanneer een aanvrager een klein risico vormt voor een kredietverstrekker, zal het rentetarief ook lager zijn.

Rente op een persoonlijke lening

Wanneer je kiest voor een persoonlijke lening, ontvang je eenmalig het bedrag op jouw rekening. Met een persoonlijke lening weet je op voorhand waar je aan toe bent. Je betaalt iedere maand een vast bedrag dat bestaat uit rente en aflossing en de looptijd en rente staan vast. Een persoonlijke lening wordt over het algemeen aangevraagd om eenmalig een groot bedrag te betalen. Denk bijvoorbeeld aan de aankoop van een nieuwe auto of het financieren van een uitbouw. Het nadeel van persoonlijke lening is dat het geleende bed rag niet opnieuw kan worden opgenomen; je ervaart minder flexibiliteit dan bij een Flex & Zeker lening.

Rente op een Flex & Zeker lening

Een Flex & Zeker lening wordt aangevraagd om over een langere periode meerdere malen geld op te nemen. De rente die wordt berekend over een Flex & Zeker lening is vast. Met een Flex & Zeker lening ervaar je meer flexibiliteit dan met een persoonlijke lening. Het maandbedrag bestaat uit rente en aflossing.

Rente lening

Vaste en goedkope rentes
Altijd boetevrij aflossen
Persoonlijk contact
Vanaf:
6,1%
phone-handset