Let op geld lenen kost geld

Flex en Zeker lening

Flex en Zeker Lening met een lage vaste rente v.a. 8,6% zonder gedoe en verrassingen. Kredieten met lage rentes en heldere voorwaarden.
Ben je op zoek naar een flexibele lening? Dan is de Flex en Zeker lening wellicht geschikt voor jou. Gedurende de eerste 24 maanden van de looptijd mag je tot aan de kredietlimiet geld opnemen, maar daarna niet meer. Je betaalt elke maand een vast bedrag dat bestaat uit zowel rente als aflossing. Het belangrijkste voordeel is dat de rente gedurende de hele looptijd vaststaat.
Bereken je lening

Hoeveel wil je lenen?

Selecteer jouw gewenste bedrag en reken direct je lening uit.
€5.000 €150.000


Een Flex & Zeker lening via Geldlenen.nl

De Flex en Zeker lening is een vorm van consumptief krediet waarbij je gedurende de eerste 24 maanden van de looptijd bedragen kunt opnemen tot aan de afgesproken kredietlimiet. De rente wordt berekend over het openstaande saldo en het maandbedrag bestaat uit zowel rente als aflossing. De hoogte van het leenbedrag is afhankelijk van jouw inkomen, vaste lasten en andere persoonlijke omstandigheden.Flex & Zeker lening

Flexibel geldbedragen opnemen
Boetevrij aflossen kan altijd
Goedkope, lage rente
Vanaf:
8,6%

Wat is de rente op een Flex en Zeker lening?

Bij een Flex en Zeker lening is de hoogte van de rente afhankelijk van het risicoprofiel van de aanvrager. Hoe lager het risico, hoe lager de opslag in het rentetarief zal zijn. Zo kan een getrouwd stel met beiden een vast dienstverband en een koopwoning bijvoorbeeld rekenen op een lagere rente dan een alleenstaande twintiger die als uitzendkracht werkt en nog bij zijn ouders woont. Dit proces staat bekend als Risk Based Pricing.

Hoe zit het met aflossen?

Bij een Flex en Zeker lening los je maandelijks een bedrag af, bestaande uit een deel rente en een deel aflossing van het krediet. Een groot voordeel van deze lening is dat je alleen rente betaalt over het bedrag dat je daadwerkelijk hebt opgenomen. Dit kan zorgen voor lagere maandlasten en meer financiële flexibiliteit.

Hoe kan ik een Flex en Zeker lening beëindigen?

Bij een persoonlijke lening wordt de einddatum van tevoren vastgelegd in een overeenkomst. Maar bij een Flex en Zeker lening is de einddatum flexibel, met als maximum looptijd 120 maanden. De uiteindelijke looptijd hangt af van hoeveel je opneemt gedurende de eerste 24 maanden van de lening. Dit zorgt voor meer flexibiliteit in het terugbetalen van jouw lening.

Hoe kan ik een Flex en Zeker lening aanvragen?

Bij een Flex & Zeker lening betaal je maandelijks een bedrag, bestaande uit een deel aflossing en een vast rentedeel. Een groot voordeel hiervan is dat je alleen rente betaalt over het bedrag dat je daadwerkelijk hebt opgenomen. Dit kan zorgen voor lagere maandlasten en meer financiële flexibiliteit.

Wat kan ik lenen?

Bereken in 3 stappen wat je maximaal kunt of wilt lenen.
phone-handset