Let op geld lenen kost geld

Geld lenen voor verbouwing

Goedkoop lenen met een rente vanaf 6,1% zonder gedoe en verrassingen. Leningen met lage rentes en heldere voorwaarden.

Ga je binnenkort je woonwensen realiseren en eindelijk die uitbouw plaatsen? Dat kan een behoorlijke uitgave zijn en waarvoor je misschien niet het volledige bedrag op je rekening hebt staan. Dan biedt geld lenen via Geldlenen voor een verbouwing de oplossing. 


Bereken je lening

Hoeveel wil je lenen?

Selecteer jouw gewenste bedrag en reken direct je lening uit.
€5.000 €150.000


Geld lenen voor een verbouwing

Via ons kun je verschillende leningen aangaan voor een verbouwing: een persoonlijke lening en een Flex & Zeker lening. Beide leningen hebben, in geval van een verbouwing, voordelen. Wij zijn een onafhankelijke partij en bemiddelen tussen verschillende kredietverstrekkers. Je wilt geld lenen voor een verbouwing: welke lening daarvoor het meest geschikt is, is afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen.

Een persoonlijke lening voor het financieren van een verbouwing

Een persoonlijke lening voor het financieren van een verbouwing is een goede optie wanneer je eenmalig een bedrag wilt ontvangen tegen een vaste rente. Met een persoonlijke lening ontvang je eenmalig een bedrag. Met een persoonlijke lening weet je van te voren waar je aan toe bent: een vast maandbedrag dat bestaat uit rente en aflossing.

Gebruik je de lening voor het verbouwen van je eigen woning? Dan kun je de rente aftrekken van de inkomstenbelasting. Het aftrekken van de rente kun je alleen doen bij een lening waarbij je maandelijks een deel aflost. Dit kan dus wel bij een persoonlijke lening, maar niet bij een Flex & Zeker lening.

Een Flex & Zeker lening voor een verbouwing

Met Flex & Zeker lening ervaar je meer flexibiliteit. Een Flex & Zeker lening kent geen vaste looptijd en biedt daarmee de mogelijkheid om over een langere periode een geldbedrag op te nemen. Dit biedt bijvoorbeeld een uitkomst wanneer je een langere periode in een verbouwing zit en iedere maand een leenbedrag nodig hebt.

De rente op een Flex & Zeker lening wordt berekend over het openstaande bedrag. Het maandbedrag dat je betaalt voor een Flex & Zeker lening bestaat uit rente en aflossing.

Persoonlijke lening

Leenbedragen tot € 150.000
Goedkope lening met een lage rente
Persoonlijke ondersteuning
Beschikbare leenvormen: persoonlijke lening of Flex & Zeker lening
Vanaf:
6,1%

Veelgestelde vragen over geld lenen voor een verbouwing

Wat kost geld lenen voor een verbouwing?

Kies je ervoor om via ons een lening af te sluiten voor een verbouwing, dan is de bemiddeling zonder aanvullende kosten. Wij ontvangen van de kredietverstrekker een vergoeding in de vorm van een provisie.


Hoe werkt lenen voor een verbouwing?

Je kunt zowel telefonisch als via de website een aanvraag doen voor een lening voor een verbouwing. Naast je personalia geef je ook informatie over je inkomsten en woonlasten. Deze gegevens zijn nodig om te beoordelen of er op een verantwoorde manier een lening afgesloten kan worden. Wanneer wij een volledige aanvraag hebben ontvangen, wordt deze door de afdeling acceptatie beoordeeld. De aanvraag wordt vervolgens bij 5 verschillende banken uitgezet. Wanneer tenminste 1 van de kredietverstrekkers een aanbod geeft, wordt deze aan je voorgelegd. Je kunt dan zelf kiezen bij welke kredietverstrekker je een lening aan wilt gaan.


Financiering voor verbouwing aanvragen

Wanneer je een aanvraag doet voor een lening voor een verbouwing, wordt er door de kredietverstrekker rekening gehouden met een aantal persoonlijke factoren. Wij fungeren als bemiddelaar wanneer je besluit om geld te lenen. Wij dienen bij verschillende kredietverstrekkers je aanvraag in. Zo zorgen we ervoor dat je het beste aanbod krijgt.

Wat kan ik lenen?

Bereken in 3 stappen wat je maximaal kunt of wilt lenen.
phone-handset