Let op geld lenen kost geld

Geld lenen voor Auto

Goedkoop lenen met een rente vanaf 6,1% zonder gedoe en verrassingen. Leningen met lage rentes en heldere voorwaarden.

Auto financieren: waar moet je op letten?

Ben je van plan om een nieuwe auto te kopen of wil je juist een ruimere tweedehands omdat er familie uitbreiding op de planning staat? Welke auto je ook wilt kopen: geld lenen voor een auto biedt de oplossing.


Bereken je lening

Hoeveel wil je lenen?

Selecteer jouw gewenste bedrag en reken direct je lening uit.
€5.000 €150.000


Geld lenen voor auto

De financiering van een auto gaat in veel gevallen om een eenmalig aankoop. Je hebt in 1 keer het bedrag nodig voor de aanschaf. Wij bieden twee verschillende soorten leningen aan: het Flex & Zeker lening of de persoonlijke lening. Omdat je van plan bent om geld te lenen voor een auto, is een persoonlijke lening de meest logische optie. Wil je maandelijks een bedrag op kunnen nemen voor de financiering van een auto? Dan biedt het Flex & Zeker lening de oplossing. Ook kun je ervoor kiezen om via de dealer een financiering aan te gaan of wellicht is private lease de oplossing die bij je past.

Auto financieren bij de bank

Via de bank kun je twee verschillende soorten financieringen aangaan om de auto te financieren: het Flex & Zeker lening of de persoonlijke lening. Wanneer je eenmalig leent, is de persoonlijke lening de juiste optie. Met deze weet je precies waar je aan toe bent: je ontvangt eenmalig het bedrag op je rekening, waarbij de rente en looptijd vooraf bepaald is. Het maandbedrag dat je betaalt bestaat uit aflossing en rente. Zo heb je geen verrassingen achteraf.

Wil je voor onbepaalde tijd meer financiële vrijheid en vind je het geen probleem dat dit gepaard gaat met vaste rente, dan is het Flex & Zeker lening de goede oplossing in jouw situatie. Het Flex & Zeker lening kent geen eindtijd, mits je de 60-jarige leeftijdsgrens bereikt.

Het voordeel van het financieren van de auto bij bank is dat dat de auto ook daadwerkelijk van jou is. Daarnaast is deze leenvorm tegenwoordig vrijwel altijd boetevrij extra af te lossen, zodat je eerder van de verplichting af kunt zijn.

Financiering via de dealer

Kopen op afbetaling klinkt aantrekkelijk, maar in de praktijk ben je snel veel euro kwijt. Vaak wordt voor deze leenvorm de maximale rente gerekend. Daarbovenop ben je pas echt eigenaar van het voertuig wanneer je de volledige financiering hebt afgelost.

Financieren met private lease

Het grootste nadeel van private lease is dat de auto naderhand niet van jou is en je bouwt via private lease meestal geen schadevrije jaren op.

Met de persoonlijke lening weet je zeker dat de auto na het aflossen van jou is.

Wat kost zijn de extra kosten?

Kies je ervoor om via ons een financiering af te sluiten voor een auto? Dan is de bemiddeling zonder aanvullende kosten. Wij ontvangen van de kredietverstrekker een vergoeding in de vorm van een provisie.

Geld lenen voor auto

Persoonlijke lening

Lage rente bij het financieren van jouw volgende auto
Boetevrij aflossen wanneer jij wilt
Goedkopere rente dan bij de welbekende banken
Vanaf:
6,1%

Veelgestelde vragen over een auto financiering

Auto leningen: hoe werkt het?

Je kunt via ons zowel telefonisch als via de website de financiering aanvragen. Naast je personalia geef je ook informatie over je inkomsten en woonlasten. Deze gegevens hebben wij nodig om te kunnen beoordelen of je op verantwoorde manier geld kunt lenen. Wanneer wij een volledige aanvraag hebben ontvangen wordt deze doorgezet naar de afdeling acceptatie. Daar wordt de aanvraag beoordeeld en vervolgens uitgezet bij 5 verschillende banken. Wanneer er een aanbod is van tenminste 1 bank, ontvang je hierover van ons een bericht. Je kunt vervolgens zelf kiezen bij welke kredietverstrekker jij een overeenkomst wilt afsluiten.


Autofinanciering aanvragen

Wil je een financiering aangaan voor een auto? Dan kan je via ons een financiering aanvragen. Deze aanvraag wordt uitgezet bij verschillende banken. Zodra je een keuze hebt gemaakt voor een kredietverstrekker en al het papierwerk op orde is, ontvang je het bedrag op je rekening.

Leen alleen wat je nodig hebt

Het is fijn om een indicatie te hebben wat je maximaal kunt aanvragen. Toch adviseren wij altijd dat je het bedrag leent dat je daadwerkelijk nodig hebt. Zo voorkom je onnodig hoge maandlasten.

Wanneer leen je?

Meestal wordt een autolening afgesloten om een grote aankoop te doen, waarvan het (gehele) bedrag niet op de spaarrekening staat. Wij vinden het daarom ook belangrijk dat je op verstandige manier geld leent en niet meer leent dan je daadwerkelijk nodig hebt. Een lening kan ook interessant zijn wanneer je het bedrag investeert in de woning waar je primair in woont. Mogelijk heb je dan recht op renteaftrek.

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een lening?

Een lening afsluiten doe je niet zomaar, je wilt namelijk een lening afsluiten met een lage rente en het liefst een korte looptijd. Door te kiezen voor een voordelige aanbieder bespaar je al snel veel. Vraag daarom verschillende offertes aan bij verschillende kredietverstrekkers. Via ons kun je een aanvraag doen voor een lening die wij vervolgens uitzetten bij verschillende kredietverstrekkers. Zo heb je overzicht in de verschillende aanbiedingen die kredietverstrekkers doen en kun je zelf de beste keuze maken. Let hierbij op de volgende factoren:

  • De looptijd van de lening;
  • Hoe hoog is de rente, inclusief bijkomende kosten;
  • Hoeveel moet je per maand betalen aan rente en aflossing? En zijn dit kosten die je kunt missen.

Wat kan ik lenen?

Bereken in 3 stappen wat je maximaal kunt of wilt lenen.
phone-handset