Geld lenen voor boot

Goedkoop lenen met een rente vanaf 3.6% zonder gedoe en verrassingen. Leningen met lage rentes en heldere voorwaarden.

Ben je van plan om met het mooie weer met je eigen boot het water op te gaan? Of wil je juist het robuuste water bevaren met een nieuwe zeilboot? Met een geld lening voor een boot vaar je binnenkort met jouw eigen boot het water op.


Bereken je lening

Hoeveel wil je lenen?

Selecteer jouw gewenste bedrag en reken direct je lening uit.
€5.000 €150.000


Een lening voor een boot die bij je past

Ben je van plan om een lening aan te gaan voor een boot en je droom te verwezenlijken? Bij ons kun je twee verschillende soorten leningen aangaan: een persoonlijke lening en een doorlopend krediet. Wij zijn een onafhankelijke partij en bemiddelen tussen verschillende kredietverstrekkers. Je wilt geld lenen voor een boot: welke lening daarvoor het meest geschikt is, is afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen.

Een persoonlijke lening voor het financieren van een boot

Ga je de aankoop van een boot in één keer doen? Dan biedt een persoonlijke lening de juiste mogelijkheid. Met een persoonlijke lening weet je precies waar je aan toe bent: je ontvangt eenmalig een bedrag, met een vooraf bepaalde rente en looptijd. Het maandbedrag dat je betaalt bestaat uit aflossing en rente. Zo heb je geen verrassingen achteraf.

Persoonlijke lening

Leen een bedrag tot € 150.000
Aflossen wanneer je wilt
Goedkope lening met een lage rente
Persoonlijke lening of doorlopend krediet
Vanaf:
3.6%

Veelgestelde vragen over geld lenen voor een boot

Wat kost geld lenen voor een boot?

Wil je via ons een lening afsluiten voor een boot? Dan is de bemiddeling zonder aanvullende kosten. Wij ontvangen van de kredietverstrekker een vergoeding in de vorm van een provisie.


Hoe leen je geld voor een boot?

Je kunt via ons zowel telefonisch als via de website een aanvraag doen voor een lening. Naast je personalia geef je ook informatie over je inkomsten en woonlasten. Deze gegevens hebben wij nodig om te kunnen beoordelen of je op een verantwoorde manier geld kunt lenen voor een boot. Wanneer wij een volledige aanvraag hebben ontvangen wordt deze doorgezet naar de afdeling acceptatie. Daar wordt de aanvraag beoordeeld en vervolgens uitgezet bij 5 verschillende banken. Wanneer er een aanbod is van tenminste 1 bank, ontvang je hierover van ons een bericht. Je kunt vervolgens zelf kiezen bij welke kredietverstrekker jij een lening wilt afsluiten.


Lening voor een boot aanvragen

Ben je van plan om een lening af te sluiten voor een boot? Dan kan je via ons een lening aanvragen. Deze aanvraag wordt uitgezet bij meerdere banken. Zodra je een keuze hebt gemaakt voor een bank en al het papierwerk op orde is, ontvang je het bedrag op je rekening.

Wat kan ik lenen?

Bereken in 3 stappen wat je maximaal kunt of wilt lenen.
phone-handset