Let op geld lenen kost geld

Geld lenen voor motor

Goedkoop lenen met een rente vanaf 6,1% zonder gedoe en verrassingen. Leningen met lage rentes en heldere voorwaarden.

Wil je graag rijden op een nieuwe motor of kan je niet wachten tot je eindelijk een mooie oldtimer in de garage hebt staan waar je aan kunt sleutelen? Via Geldlenen kun je een lening afsluiten voor een motor en ga je binnenkort met een goed gevoel de weg op.


Bereken je lening

Hoeveel wil je lenen?

Selecteer jouw gewenste bedrag en reken direct je lening uit.
€5.000 €150.000


Een lening voor een motor die bij je past

De financiering van een motor gaat in veel gevallen om een eenmalig aankoop. Je hebt in één keer een bedrag nodig voor de aanschaf van een motor. Wij bieden twee verschillende soorten leningen aan: een Flex & Zeker lening en een persoonlijke lening. Omdat je van plan bent om geld te lenen voor een motor, is een persoonlijke lening de meest logische optie. Wil je maandelijks een bedrag op kunnen nemen voor de financiering van een motor? Dan biedt een Flex & Zeker lening de oplossing.

Een persoonlijke lening voor het financieren van een motor

Is jouw plan om eenmalig geld te lenen voor een motor? Dan is een persoonlijke lening een goede keuze. Met een persoonlijke lening weet je precies waar je aan toe bent: je ontvangt eenmalig een bedrag, met een vooraf bepaalde rente en looptijd. Het maandbedrag dat je betaalt bestaat uit aflossing en rente. Zo heb je geen verrassingen achteraf en rij je zorgeloos met je motor door het land.

Persoonlijke lening

Altijd aflossen
Persoonlijke service
Goedkope, lage rente
Vanaf:
6,1%

Veelgestelde vragen over geld lenen voor een motor

Wat kost geld lenen voor een motor?

Kies je ervoor om via ons een lening af te sluiten voor een motor? Dan is de bemiddeling zonder aanvullende kosten. Wij ontvangen van de kredietverstrekker een vergoeding in de vorm van een provisie.


Hoe werkt lenen voor een motor?

Je kunt via ons zowel telefonisch als via de website een aanvraag doen voor een lening. Naast je personalia geef je ook informatie over je inkomsten en woonlasten. Deze gegevens hebben wij nodig om te kunnen beoordelen of je op een verantwoorde manier geld kunt lenen voor een motor. Wanneer wij een volledige aanvraag hebben ontvangen wordt deze doorgezet naar de afdeling acceptatie. Daar wordt de aanvraag beoordeeld en vervolgens uitgezet bij 5 verschillende banken. Wanneer er een aanbod is van tenminste 1 bank, ontvang je hierover van ons een bericht. Je kunt vervolgens zelf kiezen bij welke kredietverstrekker jij een lening wilt afsluiten.


Motor lening aanvragen

Wil je een lening afsluiten voor een motor? Dan kan je via ons een lening aanvragen. Deze aanvraag wordt uitgezet bij verschillende banken. Zodra je een keuze hebt gemaakt voor een kredietverstrekker en al het papierwerk op orde is, ontvang je het bedrag op je rekening.

Wat kan ik lenen?

Bereken in 3 stappen wat je maximaal kunt of wilt lenen.
phone-handset