Geld lenen voor restschuld

Goedkoop lenen met een rente vanaf 3.5% zonder gedoe en verrassingen. Leningen met lage rentes en heldere voorwaarden.

Verkoop je de woning met verlies? Dit kan resulteren in een restschuld bij een hypotheekverstrekker. Een lening bij een bank gaat in veel gevallen gepaard met een hoge rente, waardoor de maandelijkse kosten flink op kunnen lopen. Je kunt er in dat geval voor kiezen om de lening over te sluiten naar een andere lening met minder rente. Dit wordt ook wel een lening oversluiten genoemd.


Bereken je lening

Hoeveel wil je lenen?

Selecteer jouw gewenste bedrag en reken direct je lening uit.
€5.000 €150.000


Restschuld betalen via Geldlenen

Je kunt ervoor kiezen om via ons een aanvraag in te dienen voor het oversluiten van verschillende lening(en). Je geeft bij de aanvraag aan dat je een lening wilt oversluiten / restschuld wilt afbetalen. De kredietverstrekker lost vervolgens de lopende leningen af en meldt deze ook af bij Bureau Krediet Registratie , daar hoef je je geen zorgen over te maken. De periode waarover het leenbedrag terugbetaald wordt en de rente is vooraf bepaald. Wel bestaat er de mogelijkheid om het bedrag eerder (gedeeltelijk) af te lossen. Tegenwoordig is dat meestal boetevrij. De overeengekomen voorwaarde zijn bepaald in een leenovereenkomst.

Persoonlijke lening

Persoonlijke service en deskundig advies
Vanaf:
3.5%

Veelgestelde vragen over geld lenen voor een restschuld

Hoe kun je restschuld af betalen?

Wellicht ben je er al van op de hoogte dat je een hypotheek kunt oversluiten. Dit is ook mogelijk met andere vormen van leningen, zoals een restschuld. Simpel gezegd, los je met een andere lening, de andere lening(en) af. Dit is vooral interessant wanneer de huidige lening(en) een hoge rente bedragen.


Waarom een restschuld af betalen met een andere lening?

Als je voor de huidige lening(en) een hoge rente betaalt, is het interessant om een nieuwe lening af te sluiten tegen een lager rentetarief. Ook wanneer je meerdere kleinere leningen heeft, kunt je ervoor kiezen om deze samen te voegen. Kleinere leningen zijn over het algemeen duurder dan één grote lening. Daarnaast zorgt het ervoor dat je meer inzicht hebt in de financiële situatie.


Welke restschuld kun je oversluiten?

Bij ons kun je verschillende leningen oversluiten:

  • Persoonlijke lening
  • Doorlopend Krediet
  • Creditcardschuld
  • Roodstand bij de bank
  • Postorderkrediet

Een lening oversluiten via Geldlenen.nl

Wanneer je een aanvraag doet voor het oversluiten van een lening, wordt er door de kredietverstrekker rekening gehouden met een aantal persoonlijke factoren. Wij fungeren als bemiddelaar wanneer je besluit om geld te lenen. Wij dienen bij verschillende kredietverstrekkers de aanvraag in. Zo zorgen we ervoor dat je het beste aanbod krijgt.

Wat kan ik lenen?

Bereken in 3 stappen wat je maximaal kunt of wilt lenen.
phone-handset