Let op geld lenen kost geld

Geld lenen voor opleiding

Goedkoop lenen met een rente vanaf 6,1% zonder gedoe en verrassingen. Leningen met lage rentes en heldere voorwaarden.

Met een studie kun je jezelf nog beter op de arbeidsmarkt zetten. Maar een opleiding kost ook geld. Heb je op dit moment niet het spaargeld voor een opleiding, maar wel zin of noodzaak om een opleiding te volgen? Dan kun je ervoor kiezen om een studielening aan te gaan via Geldlenen.


Bereken je lening

Hoeveel wil je lenen?

Selecteer jouw gewenste bedrag en reken direct je lening uit.
€5.000 €150.000


Geld lenen voor een opleiding

Een opleiding volgen heeft altijd zijn voordelen: je blijft up-to-date op jouw werkgebied en kunt je daarmee onderscheiden binnen de arbeidsmarkt. Een opleiding kost wel geld. Het is daarom begrijpelijk dat je ervoor kiest om een lening aan te gaan voor een opleiding. Via ons kun je twee verschillende leningen aangaan: een persoonlijke lening of een Flex & Zeker lening. Welke lening je kiest, is afhankelijk van jouw situatie.

Een persoonlijke lening voor een opleiding

Heb je eenmalig een groot budget nodig voor een studie? Dan biedt een persoonlijke lening een oplossing. Met een persoonlijke lening weet je precies waar je aan toe bent: een eenmalig bedrag op je rekening, met een vaste rente die je maandelijks aflost. Zo sta je achteraf niet voor een verrassing te staan.

Een Flex & Zeker lening voor een opleiding

Wil je meer flexibiliteit en wil je maandelijks een bepaalt bedrag kunnen opnemen zonder looptijd? Dan biedt een Flex & Zeker lening daarvoor de mogelijkheid. De rente op een Flex & Zeker lening wordt berekend over het openstaande bedrag. Het maandbedrag dat je betaalt voor een Flex & Zeker lening bestaat uit rente en aflossing. De rente op een is vast. Je heeft meer flexibiliteit, maar heeft wel te maken met een vaste rente.

Persoonlijke lening

Goedkoop lenen
Aflossen wanneer je wilt
Deskundig advies
Ook mogelijk als Flex & Zeker lening
Vanaf:
6,1%

Veelgestelde vragen over geld lenen voor een opleiding of cursus

Wat kost geld lenen voor een opleiding?

Kies je ervoor om via ons een lening af te sluiten voor een opleiding, dan is de bemiddeling zonder aanvullende kosten. Wij ontvangen van de kredietverstrekker een vergoeding in de vorm van een provisie.


Hoe werkt lenen voor een opleiding?

Je kunt via ons telefonisch en via de website een aanvraag doen voor een lening voor een opleiding. Je geeft naast je personalia ook informatie over je inkomsten en woonlasten. Deze gegevens zijn nodig om te beoordelen of je op een verantwoorde manier een lening kunt afsluiten. Wanneer wij een volledige aanvraag hebben ontvangen, wordt deze door de afdeling acceptatie beoordeeld. Je aanvraag wordt vervolgens bij 5 verschillende banken uitgezet. Wanneer tenminste 1 van de kredietverstrekkers een aanbod geeft, wordt deze aan je voorgelegd. Je kunt zelf de keuze bij welke kredietverstrekker je een lening aan wilt gaan.


Financiering voor een opleiding regelen

Wanneer je geld wilt lenen voor een opleiding, kun je een aanvraag via ons doen. Hoeveel je kunt lenen en tegen welke rente, is afhankelijk van een aantal persoonlijke factoren. Wij fungeren als bemiddelaar om geld te lenen voor een opleiding. Wij dienen bij verschillende kredietverstrekkers de aanvraag in. Zo zorgen we ervoor dat je het beste aanbod krijgt.

Wat kan ik lenen?

Bereken in 3 stappen wat je maximaal kunt of wilt lenen.
phone-handset