Let op geld lenen kost geld

Caravan of camper financieren?

Goedkoop lenen met een rente vanaf 6,1% zonder gedoe en verrassingen. Leningen met lage rentes en heldere voorwaarden.

Wil je deze zomer ook de vrijheid ervaren van jouw eigen camper of caravan? Of ga jouw ultieme reis maken door Europa? Een caravan of camper biedt de mogelijkheid om te gaan en staan waar je maar wilt. Kun je niet wachten om er op uit te trekken? Met behulp van een financiering via Geldlenen kun je binnenkort al de weg op.


Bereken je lening

Hoeveel wil je lenen?

Selecteer jouw gewenste bedrag en reken direct je lening uit.
€5.000 €150.000


De financiering voor camper of caravan die bij je past

Wanneer je jouw caravan of camper koopt, gaat dit vaak om een eenmalige aankoop. Wij bieden twee verschillende soorten financieringen aan: het Flex & Zeker lening en de persoonlijke lening. Omdat je van plan bent om jouw financiering af te sluiten voor jouw eigen caravan of camper, is de persoonlijke lening een logische optie. Wil je maandelijks een bedrag op kunnen nemen voor het financieren van jouw caravan of camper? Dan biedt het Flex & Zeker lening via Geldlenen de oplossing.

Persoonlijke lening afsluiten voor het financieren van een caravan of camper?

Ga je de aankoop van jouw camper of caravan in één keer doen? Dan biedt de persoonlijke lening via Geldlenen de juiste mogelijkheid. Met de persoonlijke lening weet je precies waar je aan toe bent: je ontvangt eenmalig een bedrag, met een vooraf bepaalde rente en looptijd. Het maandbedrag dat je betaalt bestaat uit aflossing en rente. Zo heb je geen verrassingen achteraf.

Persoonlijke lening

Grote bedragen tot € 150.000 mogelijk
Altijd aflossen
Ook mogelijk als Flex & Zeker lening
Vanaf:
6,1%

Veelgestelde vragen over financiering voor camper of caravan

Hoeveel kost een camper of caravan financieren?

Wil je via ons jouw financiering afsluiten voor jouw eigen camper of caravan? Dan is de bemiddeling zonder aanvullende kosten. Wij ontvangen van de kredietverstrekker een vergoeding in de vorm van een provisie.


Hoe sluit je jouw financiering af voor een camper of caravan?

Je kunt via ons zowel telefonisch als via de website jouw aanvraag doen voor een financiering. Naast je personalia geef je ook informatie over je inkomsten en woonlasten. Deze gegevens hebben wij nodig om te kunnen beoordelen of je op de juiste verantwoorde manier een financiering kunt afsluiten voor jouw camper of caravan. Wanneer wij een volledige aanvraag hebben ontvangen wordt deze doorgezet naar de afdeling acceptatie. Daar wordt de aanvraag beoordeeld en vervolgens uitgezet bij vijf verschillende banken. Wanneer er een aanbod is van tenminste één bank, ontvang je hierover van ons een bericht. Je kunt vervolgens zelf kiezen bij welke kredietverstrekker jij een financiering wilt afsluiten.


Financiering voor jouw camper of caravan aanvragen

Jouw financiering afsluiten voor jouw eigen camper of caravan? Deze kun je via ons aanvragen. Deze aanvraag wordt uitgezet bij meerdere banken. Zodra je de keuze hebt gemaakt voor een bank en al het papierwerk op orde is, ontvang je het bedrag op je rekening.

Wat kan ik lenen?

Bereken in 3 stappen wat je maximaal kunt of wilt lenen.
phone-handset