Let op geld lenen kost geld

Geld lenen voor keuken

Goedkoop lenen met een rente vanaf 6,1% zonder gedoe en verrassingen. Leningen met lage rentes en heldere voorwaarden.

De keuken is dé plek waar je samenkomt met familie en vrienden om lekker te koken. Wil je een update geven aan de keuken en apparatuur? Dan kan dat al snel een behoorlijke uitgave zijn. Je kunt via Geldlenen een lening aanvragen voor de verbouwing van een keuken.


Bereken je lening

Hoeveel wil je lenen?

Selecteer jouw gewenste bedrag en reken direct je lening uit.
€5.000 €150.000


Geld lenen voor een keuken

Je kunt via ons een persoonlijke lening en een Flex & Zeker lening aanvragen om een nieuwe keuken te realiseren. Wij zijn een onafhankelijke partij en bemiddelen voor tussen verschillende kredietverstrekkers. Je wilt geld lenen voor een keuken: welke lening daarvoor het meest geschikt is, is afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen.

Een persoonlijke lening voor het financieren van een keuken

Wil je eenmalig een bedrag ontvangen en maandelijks aflossen tegen een vaste rente? Dan is een persoonlijke lening voor jouw situatie een goede optie. Een persoonlijke lening wordt vaak aangevraagd om een grote aankoop te doen, zoals de verbouwing van een keuken. Met een persoonlijke lening weet je waar je aan toe bent. Het leenbedrag, de rente en de aflosperiode zijn van te voren vastgelegd: dit voorkomt verrassingen achteraf. Zo kun je zorgeloos een keuken verbouwen.

Zet je een persoonlijke lening in om de keuken van je eigen woning te verbouwen? Dan kun je de rente aftrekken van de inkomstenbelasting. De mogelijkheid om rente af te trekken kan enkel bij een lening waarbij maandelijks een deel wordt afgelost. Dit is wel het geval bij een persoonlijke lening, maar bijvoorbeeld niet bij een Flex & Zeker lening.

Een Flex & Zeker lening voor een keuken

Is de verbouwing van de keuken onderdeel van een grotere verbouwing, dan kan een Flex & Zeker lening een uitkomst bieden. Een Flex & Zeker lening kent geen vaste looptijd en biedt daarmee de mogelijkheid om over een langere periode een geldbedrag op te nemen.

De rente op een Flex & Zeker lening wordt berekend over het openstaande bedrag. Het maandbedrag dat je betaalt voor een Flex & Zeker lening bestaat uit rente en aflossing. De rente op een is vast.

Persoonlijke lening

Kies zelf wanneer je wilt aflossen
Goedkope lening met een lage rente
Vanaf:
6,1%

Veelgestelde vragen over geld lenen voor een keuken

Wat kost geld lenen voor een keuken?

Kies je ervoor om via ons een lening af te sluiten voor een keuken, dan is de bemiddeling zonder aanvullende kosten. Wij ontvangen van de kredietverstrekker een vergoeding in de vorm van een provisie.


Hoe werkt lenen voor een keuken?

Je kunt via ons telefonisch en via de website een aanvraag doen voor een lening voor een keuken. Je geeft naast je personalia ook informatie over je inkomsten en woonlasten. Deze gegevens zijn nodig om te beoordelen of je op een verantwoorde manier een lening kunt afsluiten. Wanneer wij een volledige aanvraag hebben ontvangen, wordt deze door de afdeling acceptatie beoordeeld. De aanvraag wordt vervolgens bij 5 verschillende banken uitgezet. Wanneer tenminste 1 van de kredietverstrekkers een aanbod geeft, wordt deze aan je voorgelegd. Je hebt zelf de keuze bij welke kredietverstrekker je een lening aan wilt gaan.


Financiering voor keuken aanvragen

Wanneer je geld wilt lenen voor een keuken, kun je een aanvraag via ons indienen. Hoeveel je kunt lenen en tegen welke rente, is afhankelijk van een aantal persoonlijke factoren. Wij fungeren als bemiddelaar wanneer je besluit om geld te lenen voor een keuken. Wij dienen bij verschillende kredietverstrekkers een aanvraag in. Zo zorgen we ervoor dat je het beste aanbod krijgt.

Wat kan ik lenen?

Bereken in 3 stappen wat je maximaal kunt of wilt lenen.
phone-handset