Let op geld lenen kost geld

Geld lenen voor dakkapel

Goedkoop lenen met een rente vanaf 6,1% zonder gedoe en verrassingen. Leningen met lage rentes en heldere voorwaarden.

Wil je meer woonruimte creëren door een dakkapel te plaatsen? Dat kan behoorlijk in de kosten lopen. Een lening via Geldlenen voor een dakkapel biedt de oplossing. Zo kun je zorgeloos jouw woonwensen realiseren.


Bereken je lening

Hoeveel wil je lenen?

Selecteer jouw gewenste bedrag en reken direct je lening uit.
€5.000 €150.000


Geld lenen voor een dakkapel

Via ons kun je zowel een persoonlijke lening aanvragen of een Flex & Zeker lening. Wil je eenmalig een dakkapel aanschaffen dan is een persoonlijke lening wellicht de beste optie. Is de dakkapel onderdeel van een volledige verbouwing die langer duurt, dan is een Flex & Zeker lening een betere optie. Wij zijn een onafhankelijke partij en bemiddelen voor u tussen verschillende kredietverstrekkers.

Een persoonlijke lening voor het financieren van een dakkapel

Wil je eenmalig een bedrag ontvangen en maandelijks aflossen tegen een vaste rente? Dan is een persoonlijke lening voor jouw situatie een goede optie. Een persoonlijke lening wordt vaak aangevraagd om een grote aankoop te doen, zoals een dakkapel. Met een persoonlijke lening weet je waar je aan toe bent. Het leenbedrag, de rente en de aflosperiode zijn van te voren vastgelegd: dit voorkomt verrassingen achteraf.

Zet je een persoonlijke lening in om jouw eigen woning te verbouwen? Dan kun je de rente aftrekken van de inkomstenbelasting. De mogelijkheid om rente af te trekken kan enkel bij een lening waarbij je maandelijks een deel aflost. Dit is wel het geval bij een persoonlijke lening, maar bijvoorbeeld niet bij een Flex & Zeker lening.

Een Flex & Zeker lening voor uw verbouwing

Is het plaatsen van een dakkapel onderdeel van een grotere verbouwing, dan kan een Flex & Zeker lening een uitkomst bieden. Een Flex & Zeker lening kent geen vaste looptijd en biedt daarmee de mogelijkheid om over een langere periode een geldbedrag op te nemen. Dit biedt bijvoorbeeld een uitkomst wanneer je een langere periode in een verbouwing zit en iedere maand een leenbedrag nodig hebt.

De rente op een Flex & Zeker lening wordt berekend over het openstaande bedrag. Het maandbedrag dat je betaalt voor een Flex & Zeker lening bestaat uit rente en aflossing. De rente op een is vast.

Persoonlijke lening

Lage rente
Vroegtijdig aflossen altijd mogelijk
Persoonlijk en deskundig advies
Vanaf:
6,1%

Veelgestelde vragen over geld lenen voor een dakkapel

Wat kost geld lenen voor een dakkapel?

Kies je ervoor om via ons een lening af te sluiten voor een dakkapel? Dan is de bemiddeling zonder aanvullende kosten. Wij ontvangen van de kredietverstrekker een vergoeding in de vorm van een provisie.


Hoe werkt lenen voor een dakkapel?

Je kunt via ons zowel telefonisch als via de website een aanvraag doen voor een lening. Naast je personalia geef je ook informatie over je inkomsten en woonlasten. Deze gegevens hebben wij nodig om te kunnen beoordelen of je op een verantwoorde manier geld kunt lenen voor een dakkapel. Wanneer wij een volledige aanvraag hebben ontvangen wordt deze doorgezet naar de afdeling acceptatie. Daar wordt de aanvraag beoordeeld en vervolgens uitgezet bij 5 verschillende banken. Wanneer er een aanbod is van tenminste 1 bank, ontvang je hierover van ons een bericht. Je kunt vervolgens zelf kiezen bij welke kredietverstrekker jij een lening wilt afsluiten.


Financiering voor dakkapel aanvragen

Wil je een lening afsluiten voor een dakkapel? Dan kan je via ons een lening aanvragen. Deze aanvraag wordt uitgezet bij verschillende banken. Zodra je een keuze hebt gemaakt voor een kredietverstrekker en al het papierwerk op orde is, ontvang je het bedrag op je rekening.

Wat kan ik lenen?

Bereken in 3 stappen wat je maximaal kunt of wilt lenen.
phone-handset