Let op geld lenen kost geld

Geld lenen voor badkamer

Goedkoop lenen met een rente vanaf 6,1% zonder gedoe en verrassingen. Leningen met lage rentes en heldere voorwaarden.

Wil je graag de badkamer verbouwen? Dat kan een behoorlijk uitgave zijn, een bedrag dat je wellicht niet op je spaarrekening staat. Via Geldlenen realiseer je jouw woonwensen met een passende lening voor een badkamer.


Bereken je lening

Hoeveel wil je lenen?

Selecteer jouw gewenste bedrag en reken direct je lening uit.
€5.000 €150.000


Geld lenen voor een badkamer

Voor de financiering van een badkamer kun je twee soorten leningen aangaan: een persoonlijke lening of een Flex & Zeker lening. Wij zijn een onafhankelijke partij en bemiddelen tussen verschillende kredietverstrekkers. Je wilt geld lenen voor een badkamer: welke lening daarvoor het meest geschikt is, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en wensen.

Een persoonlijke lening voor het financieren van een badkamer

Wil je eenmalig een geldbedrag op uw rekening ontvangen, dan is een persoonlijke lening het meest geschikt. Je leent een vooraf vastgesteld bedrag met een vaste rente die je maandelijks terugbetaalt. Het maandbedrag bestaat dus uit aflossing en rente. Met een persoonlijke lening weet je van te voren waar je aan toe bent. Je weet wanneer je de lening precies heeft voldaan: Dit voorkomt verrassingen achteraf.

Wil je de persoonlijke lening gebruiken voor het renoveren van een badkamer in uw eigen woning? Dan kunt u de rente aftrekken van de inkomstenbelasting. Het aftrekken van de rente kunt u alleen doen bij een lening waarbij u maandelijks een deel aflost. Dit kan dus wel bij een persoonlijke lening, maar niet bij een Flex & Zeker lening.

Een Flex & Zeker lening voor uw badkamer

Met Flex & Zeker lening ervaart u meer flexibiliteit. Een Flex & Zeker lening kent geen vaste looptijd en biedt u daarmee de mogelijkheid om over een langere periode een geldbedrag op te nemen. Dit biedt bijvoorbeeld een uitkomst wanneer u een langere periode besteed aan het verbouwen van uw badkamer en/of andere ruimtes.

De rente op een Flex & Zeker lening wordt berekend over het openstaande bedrag en is vast gedurende de looptijd. Het maandbedrag dat u betaalt voor een Flex & Zeker lening bestaat uit rente en aflossing.

Persoonlijke lening

Vanaf:
6,1%

Veelgestelde vragen over geld lenen voor een badkamer

Financiering voor een badkamer aanvragen

Wanneer u een aanvraag doet voor een lening voor een badkamer, wordt er door de kredietverstrekker rekening gehouden met een aantal persoonlijke factoren. Wij fungeren als bemiddelaar wanneer u besluit om geld te lenen. Wij dienen bij verschillende kredietverstrekkers uw aanvraag in. Zo zorgen we ervoor dat u het beste aanbod krijgt.


Wat kost geld lenen voor een badkamer?

Kiest u ervoor om via ons een lening af te sluiten voor een badkamer, dan is de bemiddeling zonder aanvullende kosten. Wij ontvangen van de kredietverstrekker een vergoeding in de vorm van een provisie.


Hoe werkt lenen voor een badkamer?

U kunt via ons telefonisch en via de website een aanvraag doen voor een lening voor de verbouwing van uw badkamer. U geeft naast uw personalia ook informatie over uw inkomsten en woonlasten. Deze gegevens zijn nodig om te beoordelen of u op een verantwoorde manier een lening kunt afsluiten. Wanneer wij een volledige aanvraag hebben ontvangen, wordt deze door de afdeling acceptatie beoordeeld. Uw aanvraag wordt vervolgens bij 5 verschillende banken uitgezet. Wanneer tenminste 1 van de kredietverstrekkers een aanbod geeft, wordt deze aan u voorgelegd. U heeft dan zelf de keuze bij welke kredietverstrekker u een lening aan wilt gaan.

Wat kan ik lenen?

Bereken in 3 stappen wat je maximaal kunt of wilt lenen.
phone-handset