Let op geld lenen kost geld

Boot financieren

Varen... toch wel echt een van de leukste dingen dat er is. Vrijheid op het water in het mooie Nederland of natuurlijk in het buitenland. Lekker dobberen op het water tijdens de mooie zomerdagen, droom je al weg?

Maar zoals je misschien ook wel weet, is een boot of sloep best wel prijzig. Heb jij niet het geld om direct een boot aan te kunnen schaffen? Dan kun is er een optie om deze zomer evengoed nog te genieten op het water. Via Geldlenen kun je namelijk een persoonlijke lening aanvragen om je boot te kunnen financieren.

Geld lenen voor een boot

Je kunt via Geldlenen een lening aanvragen voor het financieren van jouw boot. Voordat je het geld gaat lenen, is het belangrijk om te weten hoeveel geld je nodig hebt. Kijk eens rond naar de boot die je graag zou willen en kijk wat dit dan zal gaan kosten. Er zijn namelijk veel verschillende soorten boten in verschillende prijsklassen. Een boot financieren is niet alleen een boot kopen. Naast dat je de boot koopt, moet je namelijk ook rekening houden met onderhoudskosten, kosten voor de ligging en stallingskosten. Als je al deze onderdelen onder elkaar zet, heb je een duidelijk beeld hoeveel geld je nodig zult hebben voor de financiering van jouw boot.

Maximale leenbedrag voor een boot

Nu je weet hoeveel geld je ongeveer nodig denkt te hebben om je boot te financieren, is het belangrijk om te weten hoeveel geld je kunt lenen. Via onze tool kun je snel en gemakkelijk berekenen hoeveel geld je kunt lenen.

Persoonlijke lening voor bootfinanciering

Die mooie sloep of die gave speedboot komt nu steeds dichterbij en de zomer ook! Vraag daarom vandaag nog een lening aan.

Ga je de aankoop van de boot in één keer doen? Het beste kun je dan een persoonlijke lening aanvragen. Met de persoonlijke lening weet je precies waar je aan toe bent: je ontvangt eenmalig een bedrag, met vooraf bepaalde vaste rente en looptijd van de lening. Het maandbedrag dat je betaalt bestaat uit aflossing en rente. Zo heb je geen verrassingen achteraf.

Voor meer informatie over het financieren van een boot, kunt u contact met ons opnemen.

Geld lenen

Vaste en goedkope rentes
Altijd boetevrij aflossen
Persoonlijk contact
Vanaf:
6,1%
phone-handset