Let op geld lenen kost geld

Boot financiering

Goedkoop lenen met een rente vanaf 6,1% zonder gedoe en verrassingen. Leningen met lage rentes en heldere voorwaarden.

Ben je van plan om met het mooie weer met jouw eigen boot het water op te gaan? Of wil je juist het robuuste water bevaren met een nieuwe zeilboot? Met een boot financiering vaar je binnenkort met jouw eigen boot het water op.


Bereken je lening

Hoeveel wil je lenen?

Selecteer jouw gewenste bedrag en reken direct je lening uit.
€5.000 €150.000


De boot financiering die bij je past

Ben je van plan om een financiering aan te vragen om jouw droom te verwezenlijken? Bij ons kun je twee verschillende soorten leningen aangaan: de persoonlijke lening en het Flex & Zeker lening. Wij zijn een onafhankelijke partij en bemiddelen tussen verschillende kredietverstrekkers. Welke van de opties het meest geschikt is voor de financiering van een boot, is afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen.

Persoonlijke lening als financiering van jouw boot

Ga je de aankoop van de boot in één keer doen? Het beste kun je dan een persoonlijke lening aanvragen. Met de persoonlijke lening weet je precies waar je aan toe bent: je ontvangt eenmalig een bedrag, met vooraf bepaalde vaste rente en looptijd van de lening. Het maandbedrag dat je betaalt bestaat uit aflossing en rente. Zo heb je geen verrassingen achteraf.

Persoonlijke lening

Leen een bedrag tot € 150.000
Boetevrij aflossen wanneer je wilt
Goedkope lening met de laagste rente
Persoonlijke lening of Flex & Zeker lening
Vanaf:
6,1%

Veelgestelde vragen over het lenen voor een boot

Wat kost jouw boot financieren?

Wil je via ons jouw boot financieren? Dan is de bemiddeling zonder aanvullende kosten. Wij ontvangen van de kredietverstrekker een vergoeding in de vorm van een provisie.


Hoe kun je jouw boot financieren?

Je kunt via ons zowel telefonisch als via de website jouw aanvraag doen voor de financiering. Naast je personalia geef je ook informatie over je inkomsten en woonlasten. Deze gegevens hebben wij nodig om te kunnen beoordelen of je de juiste verantwoorde manier een financiering kunt aanvragen voor jouw boot. Wanneer wij de volledige aanvraag hebben ontvangen wordt deze doorgezet naar de afdeling acceptatie. Daar wordt de aanvraag beoordeeld en vervolgens uitgezet bij vijf verschillende banken. Wanneer er een aanbod is van tenminste één bank, ontvang je hierover van ons bericht. Je kunt vervolgens zelf kiezen bij welke kredietverstrekker jij jouw financiering wilt afsluiten.


Financiering voor een boot aanvragen

Ben je van plan om een financiering af te sluiten voor een boot? Dan kun je deze via ons aanvragen. Deze aanvraag wordt uitgezet bij meerdere banken. Zodra je de keuze hebt gemaakt voor een bank en al het papierwerk op orde is, ontvang je het bedrag op je rekening.

Wat kan ik lenen?

Bereken in 3 stappen wat je maximaal kunt of wilt lenen.
phone-handset