Let op geld lenen kost geld

Lening zonnepanelen

Goedkoop lenen met een rente vanaf 6,1% zonder gedoe en verrassingen. Leningen met lage rentes en heldere voorwaarden.

Wil je graag zonnepanelen installeren om jouw woning klaar te stomen voor besparingen op de energiekosten én om een steentje bij te dragen aan het milieu? Zonnepanelen zijn best kostbaar en daarom denk je wellicht na over de financiering van zonnepanelen. Een mogelijkheid is om geld te lenen via Geldlenen voor de aanschaf.


Bereken je lening

Hoeveel wil je lenen?

Selecteer jouw gewenste bedrag en reken direct je lening uit.
€5.000 €150.000


Lening voor zonnepanelen

Een lening voor zonnepanelen kan een oplossing zijn om jouw droom te realiseren. Zonnepanelen zijn niet voordelig in de aanschaf. Zeker wanneer het installeren van zonnepanelen onderdeel is van een grotere verbouwing is het begrijpelijk dat het spaarpotje op raakt.

Zonnepanelen financieren

Je kunt op verschillende manieren de zonnepanelen financieren. Via ons kun je twee verschillende soorten leningen afsluiten: een Flex & Zeker lening en een persoonlijke lening. Voor het leendoel dat je hebt, namelijk zonnepanelen aanschaffen, is de meest geschikte lening een persoonlijke lening. Met een een persoonlijke lening ontvang je eenmalig het totale leenbedrag op je rekening. Je betaalt per maand een deel aflossing en de daarover berekende rente. De looptijd van een persoonlijke lening ligt van te voren vast. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wil je toch meer flexibiliteit? Dan biedt een Flex & Zeker lening een oplossing. Met een Flex & Zeker lening kun je over een langere periode het leenbedrag maandelijks opnemen. De looptijd en de rente op een Flex & Zeker lening staan niet vast.

Persoonlijke lening

Lage rente bij het financieren van zonnepanelen
Boetevrij aflossen wanneer jij wilt
Goedkopere rente dan bij de welbekende banken
Vanaf:
6,1%

Veelgestelde vragen over het financieren van zonnepanelen

Wat kost geld lenen voor zonnepanelen?

Kies je ervoor om via ons een lening af te sluiten voor zonnepanelen? Dan is de bemiddeling zonder aanvullende kosten. Wij ontvangen van de kredietverstrekker een vergoeding in de vorm van een provisie.


Hoe werkt geld lenen voor zonnepanelen?

Je kunt via ons zowel telefonisch als via de website een aanvraag doen voor een lening. Naast je personalia geef je ook informatie over je inkomsten en woonlasten. Deze gegevens hebben wij nodig om te kunnen beoordelen of je op een verantwoorde manier geld kunt lenen voor zonnepanelen. Wanneer wij een volledige aanvraag hebben ontvangen wordt deze doorgezet naar de afdeling acceptatie. Daar wordt de aanvraag beoordeeld en vervolgens uitgezet bij 5 verschillende banken. Wanneer er een aanbod is van tenminste 1 bank, ontvang je hierover van ons een bericht. Je kunt vervolgens zelf kiezen bij welke kredietverstrekker jij een lening wilt afsluiten.


Maximaal lenen voor zonnepanelen

Wij raden aan om op een verantwoorde manier geld te lenen. Leen daarom nooit meer dan je nodig hebt of maandelijks financieel kan dragen. Wil je berekenen hoeveel je maximaal kunt lenen om jouw zonne-energie project te realiseren? Met onze rekentool bereken je eenvoudig wat je maximaal kunt lenen. Dit betekent niet dat dit het bedrag is dat je daadwerkelijk kunt lenen, het is slechts een indicatie. Wil je weten wat je maximaal kunt lenen voor zonnepanelen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Wat kan ik lenen?

Bereken in 3 stappen wat je maximaal kunt of wilt lenen.
phone-handset