Let op geld lenen kost geld

Lening auto

Goedkoop lenen met een rente vanaf 6,1% zonder gedoe en verrassingen. Leningen met lage rentes en heldere voorwaarden.

Staat er een gezinsuitbreiding voor de deur en heb je een ruimere auto nodig of ga je eindelijk die droomauto kopen om mee te touren door het land? Welk soort auto je ook graag zou willen kopen: met een autolening via Geldlenen koop je de auto van je dromen of de auto die je écht nodig hebt.


Bereken je lening

Hoeveel wil je lenen?

Selecteer jouw gewenste bedrag en reken direct je lening uit.
€5.000 €150.000


Een autolening die bij je past

De financiering van een auto gaat in veel gevallen om een eenmalig aankoop. Je hebt in één keer een bedrag nodig voor de aanschaf van een auto. Wij bieden twee verschillende soorten leningen aan: een Flex & Zeker lening en een persoonlijke lening. Omdat je van plan bent om geld te lenen voor een auto, is een persoonlijke lening de meest logische optie. Wil je maandelijks een bedrag op kunnen nemen voor de financiering van een auto? Dan biedt een Flex & Zeker lening de oplossing.

Een persoonlijke lening voor het financieren van een auto

Wil je eenmalig geld lenen voor een auto? Dan is een persoonlijke lening de juiste optie. Met een persoonlijke lening weet je precies waar je aan toe bent: je ontvangt eenmalig een bedrag, met een vooraf bepaalde rente en looptijd. Het maandbedrag dat je betaalt bestaat uit aflossing en rente. Zo heb je geen verrassingen achteraf.

Persoonlijke lening

Lage rente bij het financieren van jouw volgende auto
Boetevrij aflossen wanneer jij wilt
Goedkopere rente dan bij de welbekende banken
Vanaf:
6,1%

Veelgestelde vragen over een auto lening

Wat kost geld lenen voor een auto?

Kies je ervoor om via ons een lening af te sluiten voor een auto? Dan is de bemiddeling zonder aanvullende kosten. Wij ontvangen van de kredietverstrekker een vergoeding in de vorm van een provisie.


Hoe werkt het lenen voor een auto?

Je kunt via ons zowel telefonisch als via de website een aanvraag doen voor een lening. Naast je personalia geef je ook informatie over je inkomsten en woonlasten. Deze gegevens hebben wij nodig om te kunnen beoordelen of je op een verantwoorde manier geld kunt lenen voor een auto. Wanneer wij een volledige aanvraag hebben ontvangen wordt deze doorgezet naar de afdeling acceptatie. Daar wordt de aanvraag beoordeeld en vervolgens uitgezet bij 5 verschillende banken. Wanneer er een aanbod is van tenminste 1 bank, ontvang je hierover van ons een bericht. Je kunt vervolgens zelf kiezen bij welke kredietverstrekker jij een lening wilt afsluiten.


Auto lening aanvragen

Wil je een lening afsluiten voor een auto? Dan kan je via ons een lening aanvragen. Deze aanvraag wordt uitgezet bij verschillende banken. Zodra je een keuze hebt gemaakt voor een kredietverstrekker en al het papierwerk op orde is, ontvang je het bedrag op je rekening.

Wat kan ik lenen?

Bereken in 3 stappen wat je maximaal kunt of wilt lenen.
phone-handset