Geld lenen voor een camper

Goedkoop lenen met een rente vanaf 3.6% zonder gedoe en verrassingen. Leningen met lage rentes en heldere voorwaarden.

Wil je deze zomer ook de vrijheid ervaren van een eigen camper? Of ga je een mooie reis maken door Europa? Een camper biedt de mogelijkheid om te gaan en staan waar je wilt. Kun je niet wachten om er met de camper op uit te trekken: met een geld lening voor een camper kun je binnenkort al de weg op.


Bereken je lening

Hoeveel wil je lenen?

Selecteer jouw gewenste bedrag en reken direct je lening uit.
€5.000 €150.000


Een camperlening die bij je past

Wanneer je een camper koopt, gaat dit vaak om een eenmalige aankoop. Wij bieden twee verschillende soorten leningen aan: een doorlopend krediet en een persoonlijke lening. Omdat je van plan bent om geld te lenen voor een camper, is een persoonlijke lening een logische optie. Wil je maandelijks een bedrag op kunnen nemen voor de financiering van een camper? Dan biedt een doorlopend krediet de oplossing.

Een persoonlijke lening voor het financieren van een Camper

Ga je de aankoop van een camper in één keer doen? Dan biedt een persoonlijke lening de juiste mogelijkheid. Met een persoonlijke lening weet je precies waar je aan toe bent: je ontvangt eenmalig een bedrag, met een vooraf bepaalde rente en looptijd. Het maandbedrag dat je betaalt bestaat uit aflossing en rente. Zo heb je geen verrassingen achteraf.

Persoonlijke lening

Grote bedragen tot € 150.000 mogelijk
Altijd aflossen
Ook mogelijk als doorlopend krediet
Vanaf:
3.6%

Veelgestelde vragen over geld lenen voor een camper

Wat kost geld lenen voor een Camper?

Wil je via ons een lening afsluiten voor een camper? Dan is de bemiddeling zonder aanvullende kosten. Wij ontvangen van de kredietverstrekker een vergoeding in de vorm van een provisie.


Hoe leen je geld voor een Camper?

Je kunt via ons zowel telefonisch als via de website een aanvraag doen voor een lening. Naast je personalia geef je ook informatie over je inkomsten en woonlasten. Deze gegevens hebben wij nodig om te kunnen beoordelen of je op een verantwoorde manier geld kunt lenen voor een camper. Wanneer wij een volledige aanvraag hebben ontvangen wordt deze doorgezet naar de afdeling acceptatie. Daar wordt de aanvraag beoordeeld en vervolgens uitgezet bij 5 verschillende banken. Wanneer er een aanbod is van tenminste 1 bank, ontvang je hierover van ons een bericht. Je kunt vervolgens zelf kiezen bij welke kredietverstrekker jij een lening wilt afsluiten.


Lening voor een Camper aanvragen

Een lening afsluiten voor een camper? Dan kan je via ons een lening aanvragen. Deze aanvraag wordt uitgezet bij meerdere banken. Zodra je een keuze hebt gemaakt voor een bank en al het papierwerk op orde is, ontvang je het bedrag op je rekening.

Wat kan ik lenen?

Bereken in 3 stappen wat je maximaal kunt of wilt lenen.
phone-handset