Let op geld lenen kost geld

Geld lenen voor camper of caravan

Goedkoop lenen met een rente vanaf 6,1% zonder gedoe en verrassingen. Leningen met lage rentes en heldere voorwaarden.

Lijkt het je geweldig om met jouw eigen camper of caravan op reis te gaan, bijvoorbeeld om een mooie tour te maken door de Europa? Maar heb je niet het volledige budget om in één keer het volledige bedrag voor de caravan of camper te betalen? Je regelt de financiering voor jouw caravan of camper zorgeloos met Geldlenen.


Bereken je lening

Hoeveel wil je lenen?

Selecteer jouw gewenste bedrag en reken direct je lening uit.
€5.000 €150.000


De lening voor een camper of caravan die bij je past

Je kunt via ons verschillende leningen aangaan voor jouw eigen caravan of camper, zoals een persoonlijke lening, een Flex & Zeker lening of je kunt ervoor kiezen om leningen over te sluiten. Wij zijn een onafhankelijke partij en bemiddelen tussen verschillende kredietverstrekkers. Je wilt een bedrag lenen voor jouw camper of caravan: welke lening daarvoor het meest geschikt is, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en wensen.

Persoonlijke lening voor het financieren van een camper of caravan

Ga je de aankoop van jouw caravan of camper in één keer doen? Dan is de persoonlijke lening aan te raden. Met de persoonlijke lening weet je precies waar je aan toe bent: je ontvangt eenmalig een bedrag, met een vooraf bepaalde rente en looptijd. Het maandbedrag dat je betaalt bestaat uit aflossing en rente. Zo heb je geen verrassingen achteraf.

Persoonlijke lening

Leen tot wel € 150.000
Ook mogelijk als Flex & Zeker lening
Aflossen wanneer je wilt
Vanaf:
6,1%

Veelgestelde vragen over geld lenen voor een camper of caravan

Wat kost een geldlening jouw caravan of camper?

Als je ervoor kiest om via ons de lening af te sluiten voor een caravan of camper, dan is de bemiddeling zonder aanvullende kosten. Wij ontvangen van de kredietverstrekker een vergoeding in de vorm van een provisie.


Hoe leen je geld voor jouw camper of caravan?

Je kunt via ons zowel telefonisch als via de website de aanvraag doen voor jouw lening. Naast je personalia geef je ook informatie over je inkomsten en woonlasten. Deze gegevens hebben wij nodig om te kunnen beoordelen of je op een verantwoorde manier een geldbedrag kunt lenen voor jouw caravan of camper. Wanneer wij de volledige aanvraag hebben ontvangen wordt deze doorgezet naar de afdeling acceptatie. Daar wordt de aanvraag beoordeeld en vervolgens uitgezet bij vijf verschillende banken. Wanneer er een aanbod is van tenminste één bank, ontvang je vervolgens van ons bericht. Je kunt vervolgens zelf kiezen bij welke kredietverstrekker jij jouw lening wilt afsluiten.


Lening aanvragen voor caravan of camper financiering

Een lening afsluiten voor caravan of camper? Dan kan je via ons de lening aanvragen. Deze aanvraag wordt uitgezet bij meerdere banken. Zodra je de keuze hebt gemaakt voor een bank en al het papierwerk op orde is, ontvang je het bedrag op je rekening.

Wat kan ik lenen?

Bereken in 3 stappen wat je maximaal kunt of wilt lenen.
phone-handset