Let op geld lenen kost geld

Krediet aanvragen

Goedkoop lenen met een rente vanaf 6,1% zonder gedoe en verrassingen. Leningen met lage rentes en heldere voorwaarden.

Er zijn tal van redenen waarom je een krediet wilt aanvragen. Je wilt bijvoorbeeld gaan verbouwen om in je droomhuis te kunnen wonen, een nieuwe auto kopen omdat er een gezinsuitbreiding voor de deur staat of investeren jezelf met een opleiding. Wanneer je via ons een lening aanvraagt, ontvang je een voorstel gebaseerd op jouw persoonlijke situatie.


Bereken je lening

Hoeveel wil je lenen?

Selecteer jouw gewenste bedrag en reken direct je lening uit.
€5.000 €150.000


Krediet aanvragen: Vraag een offerte aan

Je kunt bij ons zowel telefonisch als via de website een lening aanvragen. Je kunt ervoor kiezen om van ons een advies te ontvangen of zelf de aanvraag te doen. Wanneer je ervoor kiest om zelf de lening aanvraag af te handelen dan verwerken wij enkel de administratieve afhandeling van de lening samen met de betreffende kredietverstrekker.

Offerte(s) van de kredietverstrekker

Je aanvraag komt eerst binnen bij onze afdeling acceptatie. Vervolgens wordt deze aanvraag uitgezet bij verschillende kredietverstrekkers. Doorgaans ontvang je binnen 24 uur voorlopige offertes van de kredietverstrekkers. Voorlopig, omdat de kredietverstrekker nog niet over al jouw gegevens en documenten beschikt.

Het kiezen van een lening en kredietverstrekker

Je hebt zelf de keuze bij welke kredietverstrekker je een lening wilt aangaan. Wanneer je gekozen hebt onderteken je de offerte en stuur je deze aan ons retour samen met de gevraagde stukken. Deze worden vervolgens door ons gecontroleerd en doorgezet naar de betreffende kredietverstrekker. Onze dienst wordt op afstand aangeboden, daarom heb je 14 dagen bedenktijd na het ondertekenen van de offerte.

Aanvraag van de lening is compleet

Wanneer de kredietverstrekker je aanvraag heeft geaccordeerd, ontvang je van ons hierover een bericht. Hierin wordt vermeld wanneer en hoe het leenbedrag tot je beschikking komt. Wordt je aanvraag (na het aanleveren van de overige documenten) alsnog afgekeurd, ontvang je hiervan uiteraard ook een bericht.

Persoonlijke lening

Leen geldbedragen tot € 150.000
Lage rente
Geld aflossen kan op ieder moment
Vanaf:
6,1%

Wat kan ik lenen?

Bereken in 3 stappen wat je maximaal kunt of wilt lenen.
phone-handset