Let op geld lenen kost geld

Direct geld lenen

Wil je graag een lening afsluiten? Dit kan verschillende redenen hebben. Je kunt geld lenen omdat je misschien wel wilt verhuizen of verbouwen. Je kunt geld lenen voor een nieuwe auto. Of je kunt bijvoorbeeld een lening afsluiten voor het financieren van jouw opleiding.

Verantwoord direct geld lenen

Wanneer het jou niet lukt om met eigen middelen of spaargeld jouw doel te financieren, kun je ervoor kiezen om een lening af te sluiten. Op deze manier kun je het tekort oplossen en heb je het geld binnen een paar werkdagen op jouw rekening. Belangrijk is wel dat je een lening afsluit met voorwaarden die bij jouw financiele situatie passen. Wanneer je een aanvraag doet voor een lening via Geldshop, krijg je een aanbod van verschillende kredietverstrekkers. Je kunt zelf kiezen via welke kredietverstrekker je jouw lening wilt afsluiten. Op die manier kun je weloverwogen en verantwoord een lening afsluiten.

Voordelig direct geld lenen

Iedereen wilt natuurlijk de meest voordelige lening afsluiten met de beste voorwaarden. Doordat je zelf kunt kiezen tussen het aanbod van verschillende aanbieders, kun je zelf kiezen welke lening het meest voordelig is in jouw geval. Een lage rente wilt namelijk niet altijd zeggen dat een lening goedkoper is.

Rente en looptijd van de lening

Verstandig is om voor een lening te kiezen met een lage rente. Let daarbij ook goed op de looptijd van een lening. Wanneer de rente van het bedrag dat je leent laag is maar de looptijd heel lang, betaal je uiteindelijk meer dan voor de lening met een iets hogere rente maar wel een kortere looptijd. Uiteraard moeten de lasten van de lening wel te dragen zijn voor jou elke maand. Bereken daarom goed wat in jouw geval het meest voordelig is.

Welke lening kies je?

Doe je via Geldshop een aanvraag voor een geldlening? Dan kun je kiezen tussen de persoonlijke lening of een Flex & Zeker lening. Welke lening kies jij?

Persoonlijke lening / Flex & Zeker lening?

Weet je nu al hoeveel jouw geld jij nodig hebt voor jouw leendoel? Bij een persoonlijke lening weet je precies waar je aan toe bent. Je leent een vast bedrag en betaald hier iedere maand een vast bedrag aan aflossing en vaste rente over.

Weet je nog niet precies hoeveel geld je nodig hebt voor jouw leendoel? Dan is het Flex & Zeker lening de lening voor jou. Een Flex & Zeker lening is een stuk flexibeler en zo ook de rente en aflossing van de lening. Met het Flex & Zeker lening kun je onbeperkt geld opnemen tot aan het kredietlimiet.

Onthoud alleen wel: geld lenen kost geld. Je moet uiteindelijk de lening terug kunnen betalen.

Lening oversluiten

Heb je al een of meerdere leningen lopen bij andere banken? Dan kun je ervoor kiezen om jouw leningen direct te laten oversluiten naar een persoonlijke lening of zelfs naar een Flex & Zeker lening.

Hoeveel kan ik lenen?

Hoe werkt jouw lening aanvragen of benieuwd hoeveel jij kunt lenen? Vraag hier een offerte aan.

Lees hier meer veelgestelde vragen.

Geld lenen

Vaste en goedkope rentes
Altijd boetevrij aflossen
Persoonlijk contact
Vanaf:
6,1%
phone-handset