Let op geld lenen kost geld

Welke leendoelen zijn er?

Bij het afsluiten van een lening is het van belang voor welk leendoel je deze lening afsluit. Per leendoel is het namelijk verschillend welke lening daar het beste bij past. Je kunt vaak de keuze maken tussen een persoonlijke lening of een Flex & Zeker lening. Weet je al precies hoeveel jouw leendoel je gaat kosten? Dan kun je het beste kiezen voor een persoonlijke lening. Je kunt deze dus het beste kiezen voor een persoonlijke lening als je een eenmalige aankoop doet.

Weet je nog niet precies hoeveel jouw leendoel gaat kosten? Dan kun je beter kiezen voor een Flex & Zeker lening. Bij een Flex & Zeker lening kun je namelijk geld opnemen tot aan het kredietlimiet. Ook staat de looptijd van een Flex & Zeker lening niet vast dus kun je geld blijven opnemen totdat je niet meer wilt lenen.

Via Geldlenen kun je een offerte aanvragen en bekijken we amen welke lening het meeste geschikt is voor jou en jouw leendoel.

Populaire leendoelen

In Nederland zijn de volgende leendoelen het meeste populair:

  • een (nieuwe) auto;
  • verbouwen van jouw woning;
  • het oversluiten van verschillende leningen naar één nieuwe lening.

Leendoel bepalen

Naast bovengenoemde leendoelen zijn er natuurlijk nog veel meer leendoelen. Hieronder vind je een overzicht:

Staat jouw leendoel hier niet tussen? Geen probleem! Je kunt contact opnemen met onze klantenservice en dan gaan we samen op zoek naar een passende lening voor jouw leendoel.

Geld lenen

Vaste en goedkope rentes
Altijd boetevrij aflossen
Persoonlijk contact
Vanaf:
6,1%
phone-handset