Let op geld lenen kost geld

Waar kan ik geld lenen?

Waar en hoe kun je geld lenen? Een vraag die vele van ons zich vast wel eens hebben afgevraagd. Via Geldlenen kun je online een lening aanvragen en vervolgens vergelijken en kiezen tussen verschillende aanbieders. Het fijne aan geld lenen via Geldlenen is dat je zelf jouw lening kunt 'samenstellen'. Je bepaald zelf wat voor lening je af wilt sluiten, hoeveel geld je wilt lenen en hoe lang de looptijd is van jouw lening. Nadat je een aanvraag voor een lening hebt ingediend, kun je de keuze maken uit het aanbod van verschillende aanbieders. Zo kun je de lening kiezen met de meest lage rente en de lening met voorwaarden die het beste bij jou passen. Doordat je jouw lening via Geldlenen online af kunt sluiten, rekenen wij geen extra kosten als afsluit- of advieskosten.

Persoonlijke lening of Flex & Zeker lening?

Je kunt bij Geldlenen kiezen tussen een persoonlijke lening of een Flex & Zeker lening. Weet je van te voren precies hoe veel geld je nodig hebt? Dan kun je het beste kiezen voor een persoonlijke lening. Ga je liever voor een flexibele lening? Dan kun je beter kiezen voor een Flex & Zeker lening. Hier volgen de voordelen van een Flex & Zeker lening en de voordelen van een persoonlijke lening:

Flex & Zeker lening

  • Leenbedrag staat niet vast. Je kunt al afgeloste bedragen weer opnieuw opnemen (tot aan jouw kredietlimiet);
  • flexibele looptijd;
  • flexibele rente;
  • boetevrij extra aflossen.

Persoonlijke lening

  • Vaste looptijd van de lening;
  • vaste looptijd van de rente;
  • vast bedrag aan aflossen iedere maand;
  • boetevrij extra aflossen.

Welke lening kies jij?

De meest verantwoorde manier om geld te lenen is door middel van een persoonlijke lening. Je weet hierbij van te voren precies wat je te wachten staat. De rente die je betaald staat namelijk vast. Je kunt bijvoorbeeld een persoonlijke lening afsluiten wanneer je een grote aankoop of investering wilt doen.

Ga je jouw huis verbouwen en weet je van te voren nog niet precies hoe groot het kostenplaatje wordt? Dan kun je ervoor kiezen om een Flex & Zeker lening af te sluiten. Je kunt wanneer je maar wilt extra geld opnemen, tot op een zekere hoogte natuurlijk.

Lening oversluiten

Heb jij in de afgelopen jaren bij verschillende aanbieders verschillende leningen afgesloten? Het kan je veel geld schelen wanneer je besluit om al deze leningen over te sluiten naar een lening. Je betaald nu namelijk nog verschillende rentepercentages op al die verschillende leningen. Na het oversluiten van jouw leningen via Geldlenen, houdt je nog maar één lening over.

Heb je nog vragen over waar je het beste jouw lening af kunt sluiten? Neem dan hier contact op met Geldlenen.

Geld lenen

Vaste en goedkope rentes
Altijd boetevrij aflossen
Persoonlijk contact
Vanaf:
6,1%
phone-handset