Let op geld lenen kost geld

Een persoonlijke lening en een Flex & Zeker lening

Wat zijn de verschillen?

Persoonlijke lening

Wil je eenmalig een bedrag lenen om een grote aankoop te financieren zoals een auto of een persoonlijke lening weet je precies waar je aan toe bent: je leent eenmalig een bedrag, met een vooraf bepaald rente en looptijd. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Wil je ook een persoonlijke lening aangaan tegen een zo’n laag mogelijk rente tarief? Vraag geheel vrijblijvend een persoonlijke lening aan.

Flex & Zeker lening

Met een Flex & Zeker lening ervaar je flexibiliteit. Het zorgt ervoor dat je voor onbepaalde tijd extra geld tot je beschikking hebt. Een Flex & Zeker lening biedt de oplossing wanneer je Bijvoorbeeld middenin een verbouwing zit en structureel maandelijks betalingen wilt doen of wanneer je besluit om in jezelf te investeren en daarmee maandelijks een deel van een opleiding kunt betalen. Wat jouw persoonlijke leendoel ook is: een Flex & Zeker lening biedt de ruimte die je nodig hebt.

Lening oversluiten

Heb je verschillende leningen lopen of juist een lening waarover je veel rente betaalt? Dan is het oversluiten van een lening een goede optie. Met één grote lening zorg je ervoor dat je meer inzicht hebt in je financiën en waarschijnlijk minder rente betaalt. Je kunt via ons meerdere leningen oversluiten. Vraag vrijblijvend een lening aan en ontdek of het oversluiten van een lening in jouw voordeel werkt.

Geld lenen

Vaste en goedkope rentes
Altijd boetevrij aflossen
Persoonlijk contact
Vanaf:
6,1%
phone-handset