Let op geld lenen kost geld

Lenen bij de bank of lenen online?

Via Geldlenen sluit je jouw lening online af. Online jouw lening afsluiten is in vele opzichten voordeliger dan bij een bank. Je kunt jouw lening aanvragen waar en wanneer je maar wilt. Doordat het afhandelen van de aanvraag en het uitbetalen van de lening allemaal volledig online verloopt, zal het gehele proces ook veel sneller verlopen. Je hoeft voor een aanvraag namelijk niet meer naar de bank toe, maar vraagt jouw lening gewoon aan vanaf jouw eigen bank in de huiskamer. Naast de snelle manier van afsluiten, is het lage rentepercentage ook een groot voordeel. Een online kredietverstrekker hoeft namelijk geen kosten als kantoor- en personeelskosten in rekening te brengen. Geldlenen berekend ook geen advies- of afsluitkosten voor jouw online lening.

Jouw online aanvraag

Bij het invullen van jouw aanvraag voor een lening, hebben wij een aantal gegevens van je nodig. Daarbij kun de denken aan de volgende punten:

  • persoonsgegevens zoals naam en geboortedatum;
  • geldbedrag dat je wilt lenen;
  • het doel van de lening;
  • de lening die je wilt aanvragen;
  • woonsituatie.

Naast deze standaard gegevens hebben we nog een aantal aanvullende en vertrouwelijke gegevens nodig. Zodra wij jouw aanvraag compleet hebben gemaakt, sturen wij de gehele aanvraag door naar onze partnerbanken. Wanneer wij aanbiedingen ontvangen van onze partnerbanken, sturen wij deze gelijk naar je door. Zo kun je vervolgens een keuze maken tussen het aanbod van de verschillende aanbieders.

Leningen vergelijken

Voor het aanvragen van jouw lening, heb je je als het goed is goed ingelezen in de verschillende soorten leningen en voorwaarden. Belangrijk is om een lening te kiezen die goed bij jouw persoonlijke financiƫle situatie past. Ben je op zoek naar een flexibele lening? Kies dan voor een Flex & Zeker lening. Ben je toch op zoek naar een lening die zekerheid biedt? Kies dan voor een persoonlijke lening. Daarnaast kun je het beste kiezen voor de lening met de laagste rente.

Je kunt via Geldlenen ook online jouw leningen oversluiten. Lees daarover hier meer informatie.

Geld lenen

Vaste en goedkope rentes
Altijd boetevrij aflossen
Persoonlijk contact
Vanaf:
6,1%
phone-handset