Let op geld lenen kost geld

Lening bij SNS afgewezen

Goedkoop lenen met een rente vanaf 6,1% zonder gedoe en verrassingen. Leningen met lage rentes en heldere voorwaarden.
Bereken je lening

Hoeveel wil je lenen?

Selecteer jouw gewenste bedrag en reken direct je lening uit.
€5.000 €150.000


Lening bij SNS afgewezen

Heb je een aanvraag gedaan voor een lening bij SNS, maar is deze door de bank afgekeurd? Ben je benieuwd of het aanvragen van een lening elders wel mogelijk is? Wij helpen je graag verder om nogmaals een lening aan te vragen.

lening bij de bank afgewezen

Waarschijnlijk heb je direct bij SNS een aanvraag gedaan. Wanneer je via ons een lening aanvraagt wordt deze bij meerdere kredietverstrekkers uitgezet. Wanneer jouw aanvraag voor een lening bij SNS is afgewezen, kan het zijn dat het toch mogelijk is om bij een andere kredietverstrekker wel een aanbod krijgt.

Opnieuw een lening aanvragen

Via ons vraag je zowel telefonisch als via de website een lening aan. Naast personalia hebben wij ook informatie over jouw inkomsten en woonlasten nodig om een aanvraag voor een lening te kunnen doen. Met deze gegevens beoordelen wij of er op een verantwoorde manier een lening afgesloten kan worden. Een lening afsluiten doe je om, bijvoorbeeld, verschillende kleine leningen over te sluiten tot één of om een grote aankoop te doen.

Wat gebeurt er met de aanvraag voor een lening?

Na het indienen van een complete aanvraag wordt deze beoordeeld door de afdeling acceptatie, daarna wordt deze uitgezet bij verschillende banken. Als wij een reactie hebben ontvangen van alle banken, zullen wij de mogelijkheden, tot het lenen van geld, aan je voorleggen.

Geld lenen: keuze maken

Je kiest vervolgens zelf bij welke kredietverstrekker jij een lening wilt afsluiten. Dit doe je door het contract te onderteken en samen met de overige documenten (zoals een loonstrook, bankafschrift en legitimatie) aan ons retour te sturen. Wij controleren deze documenten en als deze compleet en correct zijn zorgen wij ervoor dat het wordt doorgezet naar de kredietverstrekker waarna de uitbetaling van de lening volgt.

Lening SNS verhogen

Ook wanneer je een lening bij SNS wilt verhogen, maar daar geen akkoord op krijgt, kun je ervoor kiezen om de bestaande lening over te sluiten naar een andere kredietverstrekker.

Let op!

Is jouw lening afgewezen bij SNS vanwege één of meer van de volgende redenen dan is lenen ook via ons helaas niet mogelijk:

  • Negatieve BKR codering
  • Inkomen bestaande uit WW en/of bijstandsuitkering
  • Jouw jaarcijfers van je eigen onderneming voldoen niet
  • Je hebt te maken met incassobureaus, gerechtsdeurwaarders of er wordt beslag gelegd op jouw loon
  • Je overmatig deel neemt aan (online) kansspelen

Is jouw lening afgewezen? Dan kunn je opnieuw een aanvraag doen bij ons. Ook wanneer jouw lening is afgewezen bij ING, SNS, Rabobank of Freo kun je bij ons opnieuw een aanvraag doen voor een lening.

Persoonlijke lening

Vaste en goedkope rentes
Altijd boetevrij aflossen
Persoonlijk contact
Vanaf:
6,1%
phone-handset