Let op geld lenen kost geld

Maximaal lenen

Goedkoop lenen met een rente vanaf 6,1% zonder gedoe en verrassingen. Leningen met lage rentes en heldere voorwaarden.

Wil je voor een project of aankoop een maximaal leenbedrag aanvragen? Met onze tool bereken je hoeveel je maximaal kunt lenen. Maximaal lenen wil je wel op een verantwoorde manier doen, daarom raden wij aan om enkel het bedrag te lenen dat je ook daadwerkelijk nodig heeft.


Bereken je lening

Hoeveel wil je lenen?

Selecteer jouw gewenste bedrag en reken direct je lening uit.
€5.000 €150.000


Verantwoord maximaal leenbedrag

Via onze website bereken je wat je maximaal kunt lenen. Daarnaast kun je ook vrijblijvend een lening aanvragen voor het maximale bedrag dat je nodig denkt te hebben voor jouw aankoop of project. De berekening van het maximale leenbedrag die je kunt doen op onze website is gebaseerd op jouw persoonlijke situatie en wordt bepaald op basis je inkomen en je woonlasten. De berekening die je kunt doen is slechts een indicatie en niet bepalend voor wat je daadwerkelijk kunt lenen.

Hoeveel kan ik maximaal lenen via Geldlenen.nl?

Je kunt via ons een minimaal bedrag lenen van 5.000 euro en maximaal 150.000 euro. Het kostenpercentage wordt bepaald aan de hand van je financiële situatie en de hoogte van het bedrag dat je wilt lenen.

Verantwoord maximaal lenen

Als je ervoor kiest om via ons een aanvraag te doen voor een lening wordt deze eerst beoordeeld door onze afdeling acceptatie. Vervolgens wordt deze doorgezet naar 5 verschillende kredietverstrekkers. Wanneer wij een reactie hebben ontvangen van alle 5 de kredietverstrekkers en tenminste één daarvan heeft een aanbod zullen we deze aan je voorleggen. Je kunt vervolgens zelf kiezen welk aanbod je accepteert. 

Een persoonlijke lening aanvragen

Met een persoonlijke lening ga je voor een vooraf bepaalde periode, tegen een vast bedrag en een vaste rente een lening aan. De hoogte van de rente is afhankelijk van het risicoprofiel van de aanvrager. Dit houdt in dat een aanvrager die minder risico draagt ook minder risico opslag in het rentetarief mag verwachten. Een gezin, waarin beide partners een vast dienstverband hebben mét een koopwoning, draagt minder risico dan een student die nog op kamers woont. Deze manier van rente bepalen wordt Risked Based Pricing genoemd.

Een Flex & Zeker lening aanvragen

Met Flex & Zeker lening ervaar je flexibiliteit. Een Flex & Zeker lening kent geen vaste looptijd en biedt  daarmee de mogelijkheid om over een langere periode een geldbedrag op te nemen. Dit biedt bijvoorbeeld een uitkomst wanneer je een langere periode in een verbouwing zit en iedere maand een leenbedrag nodig hebt.

De rente op een Flex & Zeker lening wordt berekend over het openstaande bedrag. Het maandbedrag dat je betaalt voor een Flex & Zeker lening bestaat uit rente en aflossing. Hoeveel je maximaal aan Flex & Zeker lening kunt lenen is afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden zoals het inkomen en andere vaste lasten.

Lening oversluiten

Heb je meerdere leningen lopen bij verschillende kredietverstrekker en wil je meer overzicht over de financiële situatie? Via ons kun je meerdere leningen oversluiten tot één lening: dat maakt het onderhouden van de financiën een stuk eenvoudiger én je kunt besparen op de maandelijkse lasten.

Persoonlijke lening

Leen bedragen tot € 150.000
Aflossen wanneer je wilt
Persoonlijk en deskundig advies
Vanaf:
6,1%

Wat kan ik lenen?

Bereken in 3 stappen wat je maximaal kunt of wilt lenen.
phone-handset