Geld lenen voor caravan

Goedkoop lenen met een rente vanaf 3.6% zonder gedoe en verrassingen. Leningen met lage rentes en heldere voorwaarden.

Lijkt het je geweldig om met een caravan op reis te gaan, bijvoorbeeld om een mooie tour te maken door de Europa? Maar heb je niet het volledige budget om in één keer het volledige bedrag voor een caravan te betalen? je regelt de financiering voor een caravan zorgeloos met Geldlenen.nl.


Bereken je lening

Hoeveel wil je lenen?

Selecteer jouw gewenste bedrag en reken direct je lening uit.
€5.000 €150.000


Een lening voor een caravan die bij je past

Je kunt via ons verschillende leningen aangaan voor een caravan, zoals een persoonlijke lening, een doorlopend krediet of je kunt ervoor kiezen om leningen over te sluiten. Wij zijn een onafhankelijke partij en bemiddelen tussen verschillende kredietverstrekkers. Je wilt geld lenen voor een caravan: welke lening daarvoor het meest geschikt is, is afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen.

Een persoonlijke lening voor het financieren van een caravan

Ga je de aankoop van een caravan in één keer doen? Dan is een persoonlijke lening aan te raden. Met een persoonlijke lening weet je precies waar je aan toe bent: je ontvangt eenmalig een bedrag, met een vooraf bepaalde rente en looptijd. Het maandbedrag dat je betaalt bestaat uit aflossing en rente. Zo heb je geen verrassingen achteraf.

Persoonlijke lening

Leen tot wel € 150.000
Ook mogelijk als doorlopend krediet
Aflossen wanneer je wilt
Vanaf:
3.6%

Veelgestelde vragen over geld lenen voor een caravan

Wat kost geld lenen voor een caravan?

Als je ervoor kiest om via ons een lening af te sluiten voor een caravan, dan is de bemiddeling zonder aanvullende kosten. Wij ontvangen van de kredietverstrekker een vergoeding in de vorm van een provisie.


Hoe leen je geld voor een caravan?

Je kunt via ons zowel telefonisch als via de website een aanvraag doen voor een lening. Naast je personalia geef je ook informatie over je inkomsten en woonlasten. Deze gegevens hebben wij nodig om te kunnen beoordelen of je op een verantwoorde manier geld kunt lenen voor een caravan. Wanneer wij een volledige aanvraag hebben ontvangen wordt deze doorgezet naar de afdeling acceptatie. Daar wordt de aanvraag beoordeeld en vervolgens uitgezet bij 5 verschillende banken. Wanneer er een aanbod is van tenminste 1 bank, ontvang je hierover van ons een bericht. Je kunt vervolgens zelf kiezen bij welke kredietverstrekker jij een lening wilt afsluiten.


Lening voor een caravan aanvragen

Een lening afsluiten voor een caravan? Dan kan je via ons een lening aanvragen. Deze aanvraag wordt uitgezet bij meerdere banken. Zodra je een keuze hebt gemaakt voor een bank en al het papierwerk op orde is, ontvang je het bedrag op je rekening.

Wat kan ik lenen?

Bereken in 3 stappen wat je maximaal kunt of wilt lenen.
phone-handset