Let op geld lenen kost geld

Geld lenen berekenen

Goedkoop lenen met een rente vanaf 3.5% zonder gedoe en verrassingen. Leningen met lage rentes en heldere voorwaarden.

Wil je een mogelijke lening berekenen? Dat kan via onze handige rekentool. Door het invullen van een aantal vragen over je persoonlijke situatie geeft onze tool een indicatie wat je maximaal kunt lenen via één van onze kredietverstrekkers. Je bent wellicht benieuwd wat je kunt lenen en wat de kosten zijn van een lening. Daar vertellen we je graag meer over.


Bereken je lening

Hoeveel wil je lenen?

Selecteer jouw gewenste bedrag en reken direct je lening uit.
€5.000 €150.000


Maximale lening berekenen

Je kunt via ons een lening berekening doen op basis van een aantal gegevens. Dit wordt berekend aan de hand van je bruto woonlasten en je inkomen. Bij het invullen van de berekening is het handig om in ieder geval deze gegevens bij de hand te hebben.

Leen alleen wat je nodig hebt

Het is fijn om een indicatie te hebben wat je maximaal kunt lenen. Toch adviseren wij altijd om alleen het bedrag te lenen dat je daadwerkelijk nodig hebt. Zo voorkom je onnodig hoge maandlasten.

Maandbedrag lening berekenen

Onze rekentool berekent wat je verantwoord kunt lenen op basis van jouw persoonlijke gegevens. Beoordeel daarnaast voor jezelf of je het bedrag per maand echt kunt missen. Het bedrag dat je per maand betaalt bestaat uit een deel aflossing en uit een deel rente over het openstaande bedrag.

Persoonlijke lening

Vanaf:
3.5%

Veel gestelde vragen over het berekenen van geld lenen

Wat kost geld lenen?

Kies je ervoor om via ons een lening af te sluiten? Dan is de bemiddeling zonder aanvullende kosten. Wij ontvangen van de kredietverstrekker een vergoeding in de vorm van een provisie.


Hoe werkt lenen?

Je kunt via ons zowel telefonisch als via de website een aanvraag doen voor een lening. Naast je personalia geef je ook informatie over je inkomsten en woonlasten. Deze gegevens hebben wij nodig om te kunnen beoordelen of je op een verantwoorde manier geld kunt lenen. Wanneer wij een volledige aanvraag hebben ontvangen wordt deze doorgezet naar de afdeling acceptatie. Daar wordt de aanvraag beoordeeld en vervolgens uitgezet bij 5 verschillende banken. Wanneer er een aanbod is van tenminste 1 bank, ontvang je hierover van ons een bericht. Je kunt vervolgens zelf kiezen bij welke kredietverstrekker jij een lening wilt afsluiten.


Wat kan ik lenen?

Bereken in 3 stappen wat je maximaal kunt of wilt lenen.
phone-handset