Let op geld lenen kost geld

Aanbouw financieren

Goedkoop lenen met een rente vanaf 6,1% zonder gedoe en verrassingen. Leningen met lage rentes en heldere voorwaarden.

Je herkent het misschien wel: je wilt graag meer ruimte in huis, maar je wilt niet verhuizen. Dan kun je ervoor kiezen om een aanbouw aan jouw huis te plaatsen. Een aanbouw is tevens goed voor de waarde van jouw woning, mocht je ooit jouw woning willen verkopen. Via Geldlenen kun je een lening afsluiten voor het financieren van jouw aanbouw of uitbouw.


Bereken je lening

Hoeveel wil je lenen?

Selecteer jouw gewenste bedrag en reken direct je lening uit.
€5.000 €150.000


Flex & Zeker lening of persoonlijke lening?

Via Geldlenen kun je zowel een Flex & Zeker lening als een persoonlijke lening afsluiten voor het financieren van jouw aanbouw. Weet je vooraf precies hoeveel de aanbouw gaat kosten? Dan kun je het beste kiezen voor een persoonlijke lening. Bij een persoonlijke lening staat vooraf de looptijd van de lening, het rentepercentage en het bedrag van de lening vast. Weet je nog niet precies hoeveel de aanbouw gaat kosten en wil je graag een buffer? Dan kun je beter kiezen voor een Flex & Zeker lening. Dit is een flexibele lening waarbij je geld kunt blijven opnemen tot aan het kredietlimiet.

Is een lening voor een aanbouw aftrekbaar?

Sluit je een persoonlijke lening af voor jouw aanbouw? Dan is de lening fiscaal aftrekbaar.

Persoonlijke lening

Vast bedrag aan rente
Vaste looptijd
Niet meer lenen dan nodig is
Vanaf:
6,1%

Lening voor een aanbouw aanvragen

Wilt u graag een lening afsluiten voor uw nieuwe aanbouw of uitbouw? Je kunt via Geldshop een offerte aanvragen. Je ontvangt dan een aanbod van al onze partnerbanken. Vervolgens is de keuze aan jou voor welke bank je kiest. Kies verstandig en ga niet alleen voor de meest lage rente, maar ook voor de lening met de beste voorwaarden.

Meer ruimte in huis financieren

Zowel een aanbouw als een uitbouw bieden meer ruimte in jouw woning. Kies je ervoor om de aanbouw te laten realiseren tijden de bouw van jouw nieuwbouwwoning? Vaak kun je de kosten dan laten meefinancieren in jouw hypotheek. Wil je graag een aanbouw of uitbouw laten bouwen aan een bestaande woning? Dan kun je dit niet financieren door middel van een hogere hypotheek. Door middel van een lening kun je toch jouw droomwoning realiseren door het bouwen van een aan- of uitbouw aan jouw woning.

Hoeveel kan ik lenen voor een aanbouw?

Ben je benieuwd hoeveel jij kunt lenen voor het financieren van een aanbouw? Bereken hier de maximale hoogte van jouw lening. 

Wat kan ik lenen?

Bereken in 3 stappen wat je maximaal kunt of wilt lenen.
phone-handset