61500 euro lenen

Leen € 61.500 met een lage rente vanaf 3.6% zonder gedoe en verrassingen.
61500,- financieren wanneer het nodig is. Voorkom vermoeiende wachttijden bij de bank en gewoon online. Geldlenen.nl maakt het waar. Je financiert 61,5 duizend euro al vanaf 3,9%. Overigens betaal je niet voor afsluit- en advieskosten. Op deze manier kun je in drie stappen voordelig én welbewust een geldbedrag lenen.
Bereken je lening

61.500 euro.

Goedkopere rente dan bij de welbekende banken
Boetevrij aflossen wanneer je maar wilt.
laagste rente vanaf:
3.6%

Geldbedrag lenen

Om te zorgen dat je verantwoord een lening afsluit van € 61500 euro werken we samen met banken, zoals: Nationale Nederlanden, Qander, BNP, InterBank en DEFAM. Dien eenvoudig een aanvraag in voor 61,5 duizend euro en wij versturen binnen 24 uur het voorstel om geld te lenen in één overzicht. Gewoon per email. Kies het meest geschikte aanbod dat past bij jouw gezinssituatie en ontvang binnen enkele werkdagen 61500 ,- euro (vanaf 3,9 %).

Welke vorm is het meest geschikt?

Je kunt via ons zowel het leenbedrag aanvragen. Welke vorm van krediet het meest geschikt, is afhankelijk van het leendoel en van jouw wensen.

Persoonlijke lening
Wil je eenmalig geld lenen om de grote aankoop te financieren zoals voor een auto of van een nieuwe keuken? Dan is de persoonlijke lening de oplossing voor jou. Wanneer je een persoonlijke lening kiest weet je precies waar je aan toe bent: je leent eenmalig een bedrag die je elke maand gedeeltelijk aflost, waarbij de rente vooraf bepaald is. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Tevens kun je tussentijds extra aflossen, zo ben je eerder van de lening af. 

Doorlopend krediet
Bij het doorlopend krediet ervaar je flexibiliteit. Het zorgt ervoor dat je voor onbepaalde tijd extra geld tot je beschikking hebt. Een doorlopend krediet biedt de oplossing wanneer je Bijvoorbeeld middenin de verbouwing zit en structureel maandelijks betalingen wilt doen of wanneer je besluit om in jezelf te investeren en daarmee maandelijks het deel van de opleiding kunt betalen. Wat jouw persoonlijke leendoel ook is: het doorlopend krediet biedt de ruimte die je nodig hebt.

Kan ik lenen?

Via ons vraag je zowel telefonisch als via de website de lening aan. Naast personalia hebben wij ook informatie van jouw inkomsten en woonlasten nodig om de aanvraag voor het lenen van geld te kunnen doen. Aan de hand van deze gegevens beoordelen wij of er op verantwoorde manier de lening afgesloten kan worden. Geld lenen doe je om, bijvoorbeeld, verschillende kleine leningen over te sluiten tot 1 of voor het financieren van grote aankopen. 

Wat gebeurt er met de aanvraag?
Na het indienen van de complete aanvraag wordt deze beoordeeld door ons, daarna wordt deze uitgezet bij verschillende banken. Als wij reactie hebben ontvangen van alle banken, zullen wij de mogelijkheden, tot het lenen van geld, aan je voorleggen. Je kunt zelf de keuze maken tussen de aanbieders.

Lening van welke aanbieder kiezen?
Je kiest vervolgens zelf bij welke kredietverstrekker jij de lening wilt afsluiten. Dit doe je door het contract te onderteken en samen met de overige documenten (zoals een loonstrook, bankafschrift en legitimatie) aan ons retour te sturen. Wij controleren deze documenten en als deze compleet en correct zijn zorgen wij ervoor dat het wordt doorgezet naar de kredietverstrekker waarna de uitbetaling van de lening volgt.

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een lening?

Het afsluiten van de lening doe je niet zomaar, je wilt namelijk het krediet afsluiten met lage rente en het liefst een korte looptijd. Door te kiezen voor voordelige aanbieders bespaar je al snel veel geld. Vraag daarom verschillende offertes aan bij verschillende kredietverstrekkers. Via ons doe je een aanvraag die wij vervolgens uitzetten bij verschillende kredietverstrekkers. Zo heb je overzicht in de verschillende aanbiedingen die kredietverstrekkers doen en kun je zelf de beste keuze maken. Let hierbij op de volgende factoren:

  • De looptijd van de lening;
  • Hoe hoog is de rente, inclusief bijkomende kosten;
  • Hoeveel moet je per maand betalen aan rente en aflossing? En zijn dit kosten die je kunt missen.

Benieuwd hoeveel je kunt lenen? Bekijk hoeveel kan ik lenen? 

Hoeveel wil je lenen?

Selecteer jouw gewenste bedrag en reken direct je lening uit.
€5.000 €150.000


phone-handset