Let op geld lenen kost geld

143000 euro lenen

Leen € 143.000 met een lage rente vanaf 6,1% zonder gedoe en verrassingen.
143000,- euro lenen op een moment dat het benodigd is. Zonder langdradige aanvragen bij de bank en vraag het zonder zorgen online aan. Geldlenen.nl maakt het waar. Je financiert de 143 duizend euro al vanaf 3,9%. Overigens betaal je niet voor afsluit- en advieskosten. Zo kun je in enkele stappen spaarzaam én gefundeerd geld lenen.
Bereken je lening

143.000 euro.

Goedkopere rente dan bij de welbekende banken
Boetevrij aflossen wanneer je maar wilt.
laagste rente vanaf:
6,1%

Geldbedrag lenen

Voor het aanvragen van een lening van € 143000 euro werken we nauw samen met Qander, BNP, DEFAM, Nationale Nederlanden en InterBank. Vraag zorgeloos een lening aan van 143 duizend euro en wij versturen binnen 1 werkdag de opties om geld te lenen in één overzicht. Doorgaans per mail. Maak een verantwoorde keuze dat past bij jouw financiële situatie en ontvang op je rekening binnen enkele werdagen 143000 ,- euro (vanaf 3,9 %).

Welke vorm is het meest geschikt?

Je kunt via ons zowel het leenbedrag aanvragen. Welke vorm van krediet het meest geschikt, is afhankelijk van jouw leendoel en van jouw wensen.

Persoonlijke lening
Wil je eenmalig geld lenen om een grote aankoop te financieren zoals voor een auto of van een nieuwe keuken? Dan is een persoonlijke lening de oplossing voor jou. Wanneer je een persoonlijke lening kiest, weet je precies waar je aan toe bent: je leent eenmalig een bedrag die je elke maand gedeeltelijk aflost, waarbij de rente vooraf bepaald is. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Tevens kun je tussentijds boetevrij extra aflossen, zo ben je eerder van de lening af. 

Kan ik lenen?

Via Geldlenen vraag je zowel telefonisch als via de website de lening aan. Naast personalia hebben wij ook informatie van jouw inkomsten en woonlasten nodig om de aanvraag voor het lenen van geld te kunnen doen. Aan de hand van deze gegevens beoordelen wij of er op verantwoorde manier de lening afgesloten kan worden.

Heb je bij verschillende kredietverstrekkers meerdere leningen lopen? Dit kan erg hoog oplopen in de kosten. Door het oversluiten van al deze verschillende, kleine leningen tot één lening, ben je een stuk goedkoper uit. 

Wat gebeurt er met de aanvraag?
Na het indienen van de complete aanvraag wordt deze beoordeeld door ons. Daarna wordt deze uitgezet bij verschillende partnerbanken. Als wij reactie hebben ontvangen van alle banken, zullen wij de mogelijkheden, tot het lenen van geld, aan je voorleggen. Je kunt zelf de keuze maken tussen de aanbieders.

Lening van welke aanbieder kiezen?
Je kiest vervolgens zelf bij welke kredietverstrekker jij de lening wilt afsluiten. Dit doe je door het contract te onderteken en samen met de overige documenten (zoals een loonstrook, bankafschrift en legitimatie) aan ons retour te sturen. Wij controleren deze documenten en als deze compleet en correct zijn zorgen wij ervoor dat het wordt doorgezet naar de kredietverstrekker waarna de uitbetaling van de lening volgt.

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een lening?

Het afsluiten van de lening doe je niet zomaar, je wilt namelijk het krediet afsluiten met lage rente en het liefst een korte looptijd. Door te kiezen voor voordelige aanbieders bespaar je al snel veel geld. Vraag daarom verschillende offertes aan bij verschillende kredietverstrekkers. Via Geldlenen doe je een aanvraag die wij vervolgens uitzetten bij verschillende kredietverstrekkers. Zo heb je overzicht in de verschillende aanbiedingen die kredietverstrekkers doen en kun je zelf de beste keuze maken. Let hierbij op de volgende factoren:

  • De looptijd van de lening;
  • Hoe hoog de rente is, inclusief bijkomende kosten;
  • Hoeveel je per maand moet betalen aan rente en aflossing. Zijn dit kosten die je maandelijks kunt missen?
  • De lening met de voorwaarden die het beste bij jouw persoonlijke en financiële situatie passen.

Benieuwd hoeveel je kunt lenen? Bekijk hoeveel kan ik lenen? 

Hoeveel wil je lenen?

Selecteer jouw gewenste bedrag en reken direct je lening uit.
€5.000 €150.000


phone-handset