Let op geld lenen kost geld

12000 euro lenen

Leen € 12.000 met een lage rente vanaf 5,2% zonder gedoe en verrassingen.
12000,- financieren op het moment wanneer het nodig is. Ontloop langdradige wachtrijen bij kantoor en vraag het online aan. Geldlenen.nl maakt het waar. Je leent 12 duizend euro al vanaf 3,9%. Daarboven maak je geen kosten over afsluit- en advieskosten. Met deze aanpak kun je in drie stappen gunstig én rationeel een bedrag lenen.
Bereken je lening

12.000 euro.

Goedkopere rente dan bij de welbekende banken
Boetevrij aflossen wanneer je maar wilt.
laagste rente vanaf:
5,2%

Geldbedrag lenen

Voor het verstrekken van een lening voor € 12000 euro zetten wij je aanvraag uit bij BNP, DEFAM, Nationale Nederlanden, InterBank en Qander. Vul vrijblijvend online een offerte in van 12 duizend euro en wij verzenden binnen 1 dag de opties om geld te lenen in één overzicht. Eenvoudig per mail. Kies het aanbod met de beste voorwaarden dat past bij het realiseren van jouw droom en leen binnen slechts een week 12000 ,- euro (vanaf 3,9 %).

Welke vorm is het meest geschikt?

Je kunt via ons zowel het leenbedrag aanvragen. Welke vorm van krediet het meest geschikt, is afhankelijk van jouw leendoel en van jouw wensen.

Persoonlijke lening
Wil je eenmalig geld lenen om een grote aankoop te financieren zoals voor een auto of van een nieuwe keuken? Dan is een persoonlijke lening de oplossing voor jou. Wanneer je een persoonlijke lening kiest, weet je precies waar je aan toe bent: je leent eenmalig een bedrag die je elke maand gedeeltelijk aflost, waarbij de rente vooraf bepaald is. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Tevens kun je tussentijds boetevrij extra aflossen, zo ben je eerder van de lening af. 

Doorlopend krediet
Bij een doorlopend krediet ervaar je flexibiliteit. Het zorgt ervoor dat je voor onbepaalde tijd extra geld tot je beschikking hebt. Een doorlopend krediet biedt de oplossing wanneer je bijvoorbeeld middenin een verbouwing zit en structureel maandelijks betalingen wilt doen of wanneer je besluit om in jezelf te investeren en daarmee maandelijks het deel van een opleiding kunt betalen. Wat jouw persoonlijke leendoel ook is: het doorlopend krediet biedt de ruimte die je nodig hebt.

Kan ik lenen?

Via Geldlenen vraag je zowel telefonisch als via de website de lening aan. Naast personalia hebben wij ook informatie van jouw inkomsten en woonlasten nodig om de aanvraag voor het lenen van geld te kunnen doen. Aan de hand van deze gegevens beoordelen wij of er op verantwoorde manier de lening afgesloten kan worden.

Heb je bij verschillende kredietverstrekkers meerdere leningen lopen? Dit kan erg hoog oplopen in de kosten. Door het oversluiten van al deze verschillende, kleine leningen tot één lening, ben je een stuk goedkoper uit. 

Wat gebeurt er met de aanvraag?
Na het indienen van de complete aanvraag wordt deze beoordeeld door ons. Daarna wordt deze uitgezet bij verschillende partnerbanken. Als wij reactie hebben ontvangen van alle banken, zullen wij de mogelijkheden, tot het lenen van geld, aan je voorleggen. Je kunt zelf de keuze maken tussen de aanbieders.

Lening van welke aanbieder kiezen?
Je kiest vervolgens zelf bij welke kredietverstrekker jij de lening wilt afsluiten. Dit doe je door het contract te onderteken en samen met de overige documenten (zoals een loonstrook, bankafschrift en legitimatie) aan ons retour te sturen. Wij controleren deze documenten en als deze compleet en correct zijn zorgen wij ervoor dat het wordt doorgezet naar de kredietverstrekker waarna de uitbetaling van de lening volgt.

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een lening?

Het afsluiten van de lening doe je niet zomaar, je wilt namelijk het krediet afsluiten met lage rente en het liefst een korte looptijd. Door te kiezen voor voordelige aanbieders bespaar je al snel veel geld. Vraag daarom verschillende offertes aan bij verschillende kredietverstrekkers. Via Geldlenen doe je een aanvraag die wij vervolgens uitzetten bij verschillende kredietverstrekkers. Zo heb je overzicht in de verschillende aanbiedingen die kredietverstrekkers doen en kun je zelf de beste keuze maken. Let hierbij op de volgende factoren:

  • De looptijd van de lening;
  • Hoe hoog de rente is, inclusief bijkomende kosten;
  • Hoeveel je per maand moet betalen aan rente en aflossing. Zijn dit kosten die je maandelijks kunt missen?
  • De lening met de voorwaarden die het beste bij jouw persoonlijke en financiële situatie passen.

Benieuwd hoeveel je kunt lenen? Bekijk hoeveel kan ik lenen? 

Hoeveel wil je lenen?

Selecteer jouw gewenste bedrag en reken direct je lening uit.
€5.000 €150.000


phone-handset