Hoeveel kan ik lenen?

Goedkoop lenen met een rente vanaf 3.9% zonder gedoe en verrassingen. Leningen met lage rentes en heldere voorwaarden.

Ben je benieuwd hoeveel je kunt lenen om jouw project of aankoop te realiseren? Je kunt dit berekenen met onze tool. Uiteraard wil je op een verantwoorde manier geld lenen. Daarom raden wij je ook aan om niet meer te lenen dan je daadwerkelijk nodig heeft.


Bereken je lening

Hoeveel wil je lenen?

Selecteer jouw gewenste bedrag en reken direct je lening uit.
€5.000 €150.000


Verantwoord maximaal lenen

Je kunt ervoor kiezen om via ons een aanvraag voor een lening in te dienen. Deze wordt eerst beoordeeld door onze afdeling acceptatie en vervolgens doorgezet naar 5 verschillende kredietverstrekkers. Wanneer wij een reactie hebben ontvangen van alle 5 de kredietverstrekkers en tenminste één daarvan heeft een aanbod zullen we deze aan je voorleggen. Je kunt vervolgens zelf kiezen welk aanbod je accepteert.

Een persoonlijke lening aanvragen

Met een persoonlijke lening ga je voor een vooraf bepaalde periode, tegen een vast bedrag en een vaste rente een lening aan. De hoogte van de rente is afhankelijk van het risicoprofiel van de aanvrager. Dit houdt in dat een aanvrager die minder risico draagt ook minder risico opslag in het rentetarief mag verwachten. Een gezin, waarin beide partners een vast dienstverband hebben mét een koopwoning, draagt minder risico dan een student die nog op kamers woont. Deze manier van rente bepalen wordt Risked Based Pricing genoemd.

Een doorlopend krediet aanvragen

Met doorlopend krediet ervaar je flexibiliteit. Een doorlopend krediet kent geen vaste looptijd en biedt daarmee de mogelijkheid om over een langere periode een geldbedrag op te nemen. Dit biedt bijvoorbeeld een uitkomst wanneer je een langere periode in een verbouwing zit en iedere maand een leenbedrag nodig hebt.

De rente op een doorlopend krediet wordt berekend over het openstaande bedrag. Het maandbedrag dat je betaalt voor een doorlopend krediet bestaat uit rente en aflossing. Hoeveel je maximaal aan doorlopend krediet kunt lenen is afhankelijk van jouw persoonlijke omstandigheden zoals je inkomen en andere vaste lasten.

Lening oversluiten

Heb je meerdere leningen lopen bij verschillende kredietverstrekker en wil je meer overzicht over je financiële situatie? Via ons kun je meerdere leningen oversluiten tot één lening: dat maakt het onderhouden van je financiën een stuk eenvoudiger én je kunt besparen op de maandelijkse lasten.

Persoonlijke lening

Kies zelf hoeveel je wilt lenen
Goedkope leningen met lage rentes
Het is altijd mogelijk om vroegtijdig af te lossen
Vanaf:
3.9%

Veelgestelde vragen over hoeveel je kunt lenen

Wat kun je maximaal verantwoord lenen?

Je kunt via onze website berekenen wat je maximaal kan lenen of vrijblijvend een lening aanvragen voor het bedrag dat je nodig denkt te hebben. Wij ondersteunen in het doen van een aanvraag voor een geldlening met informatie. De berekening die je doet op onze website is gebaseerd op jouw persoonlijke situatie en wordt bepaald op basis van je inkomen en je woonlasten. De berekening die is slechts een indicatie en niet bepalend voor wat je daadwerkelijk kunt lenen.


Hoeveel kan ik lenen via Geldlenen.nl?

Je kan via ons een minimaal bedrag lenen van 5.000 euro en maximaal 150.000 euro. Het rentepercentage wordt bepaald aan de hand van je financiële situatie en de hoogte van het bedrag dat je wilt lenen.


Wat kan ik lenen?

Bereken in 3 stappen wat je maximaal kunt of wilt lenen.
Geldlenen.nl is een handelsnaam van Geldshop
headphonescheck-square-oangle-double-rightchevron-circle-rightpercentphone-handset