telephone  
088 - 828 22 22  
mijn dossier  
Mijn dossier  
informatie  
Contact & Klantenservice
... keer werd Geldlenen
in de afgelopen maand
geraadpleegd
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
Hoeveel wilt u lenen? ( )
€ 2500
€ 75.000
Hoeveel wilt u per maand terug betalen? ( )
€ 50
€ 2000

Vraagt u een offerte aan, dan wordt deze afgehandeld door onze zustermaatschappij Geldshop.

Geldlenen met BKR

Wanneer u een lening aanvraagt via Geldlenen.nl vindt er altijd een toetsing bij het BKR te Tiel plaats. Uit deze toetsing komt naar voren of u momenteel al lopende leningen heeft en hoe uw betalingsmoraliteit is. Afhankelijk van deze toetsing wordt bepaald of de bank u het krediet wil verstrekken. Gezien er nogal wat verwarring bestaat omtrent een BKR registratie en een codering, treft u hieronder een nadere toelichting.

Geld lenen met BKR-registratie

Bij het BKR te Tiel worden alle leningen of kredietfaciliteiten die u afsluit geregistreerd. Hieronder vallen ook roodstanden, creditcards en verzendhuiskredieten. Een registratie bestaat onder andere uit het geleende bedrag, de aanvangsdatum en eventuele einddatum van de lening. Wanneer een einddatum vermeld staat, loopt uw lening dus niet meer, maar de registratie blijft nog wel 5 jaar zichtbaar na beëindigen van de kredietovereenkomst.

Geld lenen met BKR-registratie behoort tot de mogelijkheden. Echter is dit afhankelijk van de hoogte van de registratie en uw inkomsten en (woon)lasten.

Voorbeeld:

Wanneer u een registratie van een lening die nog niet is beëindigd van € 10.000 heeft en op basis van uw persoonlijke situatie zou u maximaal € 25.000 verantwoord kunnen lenen. Dan verstrekt de bank u maximaal € 15.000.

Geld lenen met BKR-codering

Een BKR-codering is een toevoeging op uw BKR-registratie. Wanneer u een achterstand van betalen van 2 maanden heeft dan zal een BKR-codering tevoorschijn komen uit uw BKR-toetsing, en zal geld lenen met BKR-codering derhalve niet mogelijk zijn. Om uw mogelijkheden vast te kunnen stellen kunt u een offerte aanvragen. Als de toetsing akkoord is, bieden wij u inzicht in uw leenmogelijkheden. Via Geldlenen.nl leent u op basis van uw persoonlijke wensen. U kunt geld lenen met of zonder advies, de keuze is aan u.

N.B. Indien u (of uw partner) een negatieve BKR codering heeft dan is het helaas niet mogelijk om in aanmerking te komen voor een lening via Geldlenen.nl.

Verantwoord lenen

Denk ook aan de financiële risico's en de mogelijkheid u hier tegen te beschermen.

Lening(en) oversluiten?

Weten hoeveel u kunt besparen op uw huidige lening(en)?

Geld lenen in Nederland

Veelgestelde vragen

Hoe uw lening afsluiten

Aangesloten bij de OvFD

Geldlenen is aangesloten bij de OvFD (Organisatie van Financiële Dienstverleners)